imagePROGRAF PRO-6000: új szélesformátumú, professzionális nyomtató a Canontól

Olvasóink értékelése:  / 0

A Canon Europe piacra dobja a professzionális felhasználásra tervezett imagePROGRAF PRO terméksorozat új, tintasugaras modelljét, a PRO-6000-est amellyel szélesformátumú, akár 60 colos nyomatok készíthetők. A 12-színű tintarendszernek köszönhetően az új modellel kiváló minőségben lehet fotókat nyomtatni, ráadásul a dual-roll kialakításnak köszönhetően párhuzamosan két tekercsre való nyomtatás is lehetséges.  A PRO-6000 modell a Canon PRO terméksorozat kínálatában jelenleg a legnagyobb méretű tintasugaras nyomtató. Az új modell szeptember 1-jétől lesz megvásárolható az európai, közel-keleti és afrikai térségben.

Bővebben...

Heidelberg nulla hibát ígér

Olvasóink értékelése:  / 0

Prinect Inspection Control 2

Továbbfejlesztette Prinect ellenőrző-rendszerét a Heidelberg, amelynek segítségével nulla százalék nyomtatási hibát ígér egyszerű kezelés mellett. A magas szinten automatizált work-flow a lakkozóművet is irányítja. Németországban két felhasználó is magasabb minőséget és költségcsökkentést tanúsít.

Bővebben...

Hubergroup: Kobaltmentes festékek

Olvasóink értékelése:  / 0

Folyamatosan nő az ökológiailag optimalizált termékek iránti igény, különösen a márkatulajdonosok részéről. Ez nemcsak a termékekre, hanem a csomagolásokra is vonatkozik. A hubergroup íves ofszetfestékeit kobaltmentes receptúrával gyártja.

Bővebben...

Heidelberg & Steinemann: Digitális lakkozás és prégelés

Olvasóink értékelése:  / 0

Első lépésben a Heidelberger Druckmaschinen AG és a Steinemann Technology a nyomatnemesítő-felületkezelő rendszerek értékesítésére kötött megállapodást.

Bővebben...

Kiegészítő információk