Aktuális számunk hirdetői

Egy kézben a Müller Martini és a Kolbus

Olvasóink értékelése:  / 0

Átalakuló kínálati piac

Tovább folytatódik a koncentráció a nyomdaipari gépgyártásban is. Nem kis meglepetést keltett, amikor évekkel ezelőtt a Kolbus bekebelezte egyik legnagyobb konkurensét a Sigloch-ot. Borzolta a kedélyeket a közelmúlt, amikor is a Müller Martini átvette a fűzőgéppiacon a Heidelberg AG-tól a gyártást, és ezzel egy újabb versenytárs hagyta el a piacot.

Bővebben...

Lundberg: Próbálja ki, ha tetszik, vegye meg!

Olvasóink értékelése:  / 0

Új Prosystem-szolgáltatás

Lundberg Tech Waste Tech 80 elszívó rendszert mutatott be Prosystem Kft. a győri flexoszimpóziumon. A kiállított berendezést nemcsak megnézhették az érdeklődök, hanem saját nyomdájukban díjtalanul ki is próbálhatják megvétel előtt – tudjuk meg ifj. Schuck István ügyvezetőtől. A Lundberg különböző teljesítményű rendszereket gyárt különböző felhasználási célra.

Bővebben...

Koenig & Bauer sarzsi

Olvasóink értékelése:  / 0

Telefonos raktárnyilvántartás és sarzsikövetés

Már egy éve sikeresen működik a Rapida LiveApp információs és karbantartó panel. Ez most ProductionApp nevű további szolgáltatásokkal bővült, így a termelés univerzális számítógépes követőrendszereként működik.

Bővebben...

Növekvő flexominőségért

Olvasóink értékelése:  / 0

Trelleborg & Inometa együttműködés

Szénszálas hengerek fejlesztésére specializálódott az Inometa, melyek high-end-bridge adapterként kerülnek felhasználásra a nagy sebességű, igényes flexonyomtatásnál. A Trelleborg axcyl flexolemez-rögzítő hüvelyei és adapterei keresettek a flexonyomtatásnál.

Bővebben...

Kiegészítő információk