Aktuális számunk hirdetői

Flint: Rotec ULW Bridge

Olvasóink értékelése:  / 0
ElégtelenKitűnő 

A gyorsabb és gyakoribb munkaváltások iránt egyre nagyobb az igény a flexotechnológiában, ezért fejlesztette ki a Flint Rotec ULW Bridge könnyített súlyú sleeve- és adapter-termékcsaládját.

Ultrakönnyű adapter a Rotec ULW Bridge, ami poliuretánból épül fel. Ez a termék a piacon használatos termékeknél akár 65%-os súlykönnyítéssel is rendelkezik, ami nagymértékben hozzájárul  mind  a  gépkezelő,  mind  pedig a nyomdagép biztonságához.

Felhasználói bevonásával fejlesztette ki új termékét a Flint, ahol többek között a klisémontírozás tesztelése közel két évet igénybe, és ma már 450 m/perces sebességű gépeknél is alkalmazható. Az új termékkel a flexonyomdák könnyebben és gyorsabban dolgozhatnak. Magasabb biztonsági szabványok teljesíthetők, egyszerűbben kezelhetők a nyomdagépek. A Rotec ULW Bridge mind a konzolos klisémontírozásnál, mind pedig hullámkarton-nyomtatásnál használható.

Az adapterek kompatibilisek az Unifit, valamint az Airo verziójú levegősfeszítő rendszerekkel. Az adapterek falvastagsága 30–2000 mm között változhat.

A vevők speciális igényei esetén a Rotec ULW Bridge a Rotec Eco Bridge technológia követelményeit is kielégítik. Levegőztetésre képes anyagok gyorsan és egyszerűen alkalmazhatók, felhasználhatók viszont a Rotec Omega elektrosztatikus vezetésű technológiáknál is.

 

 

Share

Kiegészítő információk