Aktuális számunk hirdetői

Növekvő flexominőségért

Olvasóink értékelése:  / 0
ElégtelenKitűnő 

Trelleborg & Inometa együttműködés

Szénszálas hengerek fejlesztésére specializálódott az Inometa, melyek high-end-bridge adapterként kerülnek felhasználásra a nagy sebességű, igényes flexonyomtatásnál. A Trelleborg axcyl flexolemez-rögzítő hüvelyei és adapterei keresettek a flexonyomtatásnál.

Nagy tapasztalatokkal rendelkezik a Trelleborg a flexolemezek montírozásában, az Inometa pedig a szénszálas sleeve-ek fejlesztésének úttörője. Az együttműködésnek köszönhetően a Trelleborg axcyl termékeit és az Inometa INOflex pneumatikus és hidraulikus adaptereit egységes termékként kínálják. Ez nagymértékben segíti a flexonyomógép-gyártókat, ugyanakkor hozzájárul a flexonyomtatás  szabványosításához  is, a folyamatok precíz karbantartásához.

Az együttműködés révén minőségi héjak és adapterek állnak rendelkezésre, amelyek karbantartása és szervizelése biztosított. A Trelleborg világviszonylatban is forgalmazza az Inometa adaptereit annak ellenére, hogy az Inometa Németországban és Európában nagyon erős kereskedelmi hálózattal rendelkezik.

Az együttműködés során a flexonyomtatási minőség még magasabb szintre kerül, és jelentős mértékben növelhető lesz a jövőben.

 

Share

Kiegészítő információk