Aktuális számunk hirdetői

Világkiállítások egy kézben

Olvasóink értékelése:  / 0
ElégtelenKitűnő 

BD-Expo képviseli a Messe Frankfurtot

Máté Szilvia, a BD-Expo Kft. ügyvezetője és Detlef Braun, a Messe Frankfurt ügyvezetője, valamint Mirko Schubert, a Messe Frankfurt nemzetközi kapcsolatokért felelős alelnöke személyesen jelentették be, hogy a világ harmadik legnagyobb kiállítási területének, a Messe Frankfurtnak új magyarországi képviseletét mostantól a BD-Expo Kft. látja el. Mindemellett a BD-Expo Kft. továbbra is képviseli a Messe Düsseldorf rendezvényeit és az UBM Allworld Exhibitions kiállításait.

Németország nemcsak gépgyártó, exportáló világbajnok, hanem kiállításszervezésben is az első. A világ 25 legnagyobb kiállítási területének listáján 6 német cég található. 2017-ben az első a Hannover Messegelände, harmadik a Frankfurter Mess, hetedik a Kölner Messe, nyolcadik a Messe Düsseldorf. Megelőzik Párizst, Chicagót, Barcelonát, Moszkvát, Birminghamet, ebben a sorrendben.

Messe Frankfurt:
A világ harmadik legnagyobb vásárterületeként évente több mint 130 esemény tart. 2016-ban a saját  rendezvényeken több mint 90 000 kiállító több mint 3,5 millió látogató és több mint   2,7   millió  m2   kiállítási   terület   tartozik   mutatói   közé. A Messe Frankfurt területén 2016-ban összesen 417 rendezvény zajlott, mintegy 4,2 millió látogatóval különböző tematikákban. A papír-, nyomda-, csomagolóiparok számára fontossággal bírnak többek között az Ambiente, Beautyworld, Paperworld, Heimtextil, Technológiák. A frankfurti vásárok rendezésük 777. évében is töretlenül a siker útját járják, 2017-ben 650 millió euró feletti árbevételre számít.

BD-Expo Kft.:
A Messe Düsseldorf, a cseh brnói BVV és az UBM Allworld vásárvállalatok képviseletével vívott ki elismerést az exportképes  magyarországi  cégek  külpiacra  segítésében. „Eddig is nagyon kedveltek voltak a frankfurti vásárok, amelyekre csak az elmúlt évben megközelítőleg 4500 hazai üzletember látogatott ki. A BD-Expo a magyar kiállítókat és látogatókat a szakmai szövetségekkel, a Magyar Nemzeti Kereskedőházzal és a szaksajtóval összefogva segíti, létrehozta új honlapját (www.messefrankfurt.hu). A Frankfurti Könyvvásár képviseletét továbbra is a Börsenvereins des Deutschen Buchhandels leányvállalata látja el, bár mi nagyon szeretnénk ezen a területen is tevékenykedni” – állítja Máté Szilvia.

Share

Kiegészítő információk