Aktuális számunk hirdetői

Ispak: 70 millió eurós flexoberuházás

Olvasóink értékelése:  / 0
ElégtelenKitűnő 

Európa és Észak-Amerika márkatulajdonosai számára 70 millió euró értékű flexibilis csomagolóanyagokat gyártó beruházást indított el az izmiti Ispak Ambalaj.

Ipar 4.0 Smart Factory

Az új beruházás az Ipar 4.0 koncepciója alapján készül, 70 millió euró gépi   fejlesztés   felhasználásával. Ez az Ispak második nagy termelőegységét jelenti majd, melynek éves kapacitása 40 ezer tonna. Eser Erginođlu ügyvezető szerint: „Beruházásunkkal a márkatulajdonosok méretre szabott flexibilis csomagolóanyagokhoz juthatnak, amelyek kombinálják a modern designelemeket a termelési kapacitásokkal, az Ispak negyvenéves tapasztalatával, illetve műszaki know-how-jával.”

Európa 20 top csomagolóanyag-gyártója közé tartozik majd az Ispak, amely a hétmilliárd dolláros Kibar Holding Group támogatását élvezi. A Kibard alumíniumfóliákat gyárt Assan Alüminyum üzemében, és Európa egyik vezető finomhengerelt  alumíniumokat  gyártó  vállalata. Az Ispak a csokoládé-, cukor-, édességipari termékek, tejek, italok, snackek, gyógyszeripari, ill. higiéniai termékek speciális csomagolóanyag-gyártó cége.

Az izmiti új beruházás buborékos fólia csomagolóanyagok, három lakkrétegű termékek, extrudált anyagok, laminátumok nyomtatására képes, ahol a termékeket automatikusan vágja és stancolja. Berendezései között HD Flexo és rotációs mélynyomó gépek találhatók, amelyek alumíniumokra, műanyagokra egyaránt képesek nyomtatni. A higiéniai előírásoknak megfelelő gyártási körülmények mellett oldószer-visszanyerő rendszerrel működik. Az Ispak Ambalaj céget 1974-ben alapították.

Dinamikusan növekvő török vállalkozás az Ispak: flexibilis csomagolóanyagokat készít elsősorban az élelmiszer-, az ital-, a dohány-, a gyógyszergyártáshoz és egyéb ipari felhasználásokhoz

 

 

Share

Kiegészítő információk