Aktuális számunk hirdetői

Geoman e:line Bécsben

Olvasóink értékelése:  / 0
ElégtelenKitűnő 

Öt évvel ezelőtt mutatták be szintén Bécsben a Colorman e:line ofszet-rotációsgépet. Az új fejlesztés sikeresen bizonyította életrevalóságát, és most már a Geoman e:line berendezéssel bővült ez a műszaki kínálat.

A  siker  egyik  titka,  hogy  a  nyomógép a nyomdai szolgáltató speciális igényei szerint használható. A Vorländer GmbH & Co. KG Bécsben egy 16 oldalas berendezést helyezett üzembe, a gép kialakításánál elsődleges szempont volt a gazdaságos termelés mellett a kitűnő minőség és az energia-megtakarítás.

A Geoman e:line maximális pályaszélessége 1640 mm, melyet magas minőségben cold-set technológiával nyomtat. Kiemelendő a hajtási precizitás is. A hengerelrendezés párhuzamos munkát is lehetővé tesz, így akár 96 ezer termék is készíthető óránként. Moduláris és bővíthető felépítésű a Geoman e:line, amelyhez opcióként PPL, APL, lemezlift is csatlakoztatható, rész- vagy teljes automatizálás mellett. Új az Inline Control System (IDCµ), ami inline vezérli az újságnyomtatás festékezőrendszerét. A Colorman e:line 55 ezer fordulat/órás sebességgel működik, ami kategóriájában a világ leggyorsabb nyomdagépe.

 

Share

Kiegészítő információk