Aktuális számunk hirdetői

Nincs elavultabb, mint a tegnapi modern…

Olvasóink értékelése:  / 0
ElégtelenKitűnő 

Prime Rate partnertalálkozó

Ez a gondolat határozta meg a Prime Rate kétnapos őszi rendezvényét, amelyen összesen közel 150 meghívott vett részt. A vállalat hosszú idő óta szervez nyílt napokat, ahol beszámolnak meglévő és leendő ügyfeleiknek az elmúlt év fejlesztéseiről, és ami még fontosabb, gyakorlati példákon mutatják be az alkalmazási lehetőségeket, ötleteket adnak, együttgondolkodásra buzdítanak.

A rendezvénysorozat első napján a könyvkiadókat látták vendégül, így dr. Tomcsányi Péter ügyvezető előadásában elsősorban a könyvnyomtatás technikai újdonságait mutatta be. A vállalat közelmúltban üzembe állított, csúcskategóriás nyomó- és kötészeti berendezéseit, a felhasználási területeket és az új technológiai  eljárásokat  ismertette  meg az érdeklődőkkel.

Az „Újíts kampányaidon, frissíts stílusodon!” mottó  jegyében indult másnap a Marketingszalon nyílt nap, amelyen mindenekelőtt a Prime Rate üzleti partnereinek marketinges munkatársai vettek részt. Miképpen lehet lépést tartani a villámgyorsan változó üzleti modellekkel? Milyen módszerekkel újítható meg egy cég marketingkommunikációja? Hogyan kaphat új formát egy régi jól bevált üzenet? És miként tud az egyén is megújulni?

A Marketingszalon előadói ezekre a kérdésekre adtak választ, és mutattak be sikeres hazai megoldásokat. Általános receptek helyett konkrét esettanulmányokkal, tapasztalat szülte jó tanácsokkal szolgáltak. A cél a gondolatok elindítása, az ötletelésre buzdítás volt, hogy a nap végére minden résztvevő megtalálja a sikerhez vezető saját útját.

Mindkét nap programsorozata nyomdalátogatással ért véget: a vendégek megtekinthették a Megyeri úti digitális üzemet, majd az érdeklődők a gödöllői új ofszetnyomdában is körülnézhettek.                  

 TE

A QR-kódot leolvasva, vagy az alábbi URL-t a telefon böngészőjébe beírva, virtuális séta tehető a gödöllői ofszetüzemben.

                                                                 

 

 

 

 

Share

Kiegészítő információk