Aktuális számunk hirdetői

Heidelberg Speedmaster SX74 a Sprint Nyomdában

Olvasóink értékelése:  / 0
ElégtelenKitűnő 

Ez igen! Miskolc újra az elitben…

A Sprint Nyomdaipari Kft. 1990-ben alakult Miskolcon. Folyamatos beruházásaiknak köszönhetően mára a város és a régió élvonalához tartozik. Korszerű eszközeik, gépeik segítségével, valamint jól képzett munkatársaikkal sokrétű és magas színvonalú szolgáltatást tudnak nyújtani.

A folyamatos fejlesztések folyamatos fejlődést is hoztak a nyomda életében, mára közel 20 fővel nyújtják szolgáltatásaikat ügyfeleiknek. 2017 fordulópont a nyomda életében, mivel egy hatalmas beruházási csomag vette kezdetét. Idén került beüzemelésre egy vadonatúj Heidelberg Speedmaster ötnyomóműves ofszetgép és egy termál CtP berendezés is. Valójában egy ekkora városban, mint Miskolc, minden évben kellene jelenteni nagy nyomdaipari beruházásokat, de tényszerűen a Sprint Nyomda invesztíciója az utóbbi tíz év legnagyobbjainak egyike.

A nyomdában eleve Heidelberg nyomógépek dübörögtek az utóbbi években, amelyek hozták a magas nyomtatási minőséget, de gyorsaságban már nem tudták felvenni a versenyt. Hiszen a mai nyomdai ügyfeleknek a minőség már nem kérdés, mert az adott egy magas szinten, viszont a lehető legrövidebb időn belül szeretnék kézben tartani megálmodott terméküket. Éppen ezért a tulajdonos hagyott egy lehetőséget magának, és a Speedmaster nyomógépét már gyári UV-előkészítéssel rendelte, hogy az egyre nagyobb időnyomás miatt a teljes technológia UV-ra váltásával azonnal tudjon reagálni a piac igényeire. Ezért a nyomdagépbe speciális ívfogókat szereltek, UV-ellenállóvá tették a mosóköröket és a kirakót is. A festékezőhengerek is speciálisak, bírják az UV- és hagyományos festéket is. „Cégünk mottója és egyben küldetése, hogy ügyfeleinknek komplett megoldásokat biztosítsunk, és kiváló minőségi termékeket szállítsunk! Ez volt az elvárás a nyomdagép-beszállítótól is, a kiváló szolgáltatás és egy nagyszerű termék…” – vallja a nyomda egyik tulajdonosa, Herczeg Péter.

A Sprint Nyomdaipari Kft. legnagyobb megrendelői magyarországi multinacionális cégek, akiknek csak a csúcsminőség az elfogadható, svájci óra pontossággal… „Ha nekik meg tudunk felelni, akkor szerintem bárki másnak is, jöjjenek nyugodtan…”

 

 

 

 

Share

Kiegészítő információk