Aktuális számunk hirdetői

Duplo: jövő a jelenben

Olvasóink értékelése:  / 0
ElégtelenKitűnő 

Gyors, helytakarékos, könnyen kezelhető
746-os Duplo a COPY-X Kft.-től


A nyomdák egyre gyorsabb és hatékonyabb munkavégzésre törekszenek,
mert a megrendelői igényeknek való minél magasabb szintű megfelelés olyan elvárás,
ami egyre jobb megoldásokat tesz szükségessé. A Duplo üzenete egyértelmű: a legújabb
technológiájuk gyorsabban, intelligensebben és hatékonyabban szolgálja az ügyfeleinket
a céljaik elérésében – mondta Egyed Beáta, a Duplo magyarországi disztribútora, a COPY-X Kft. ügyvezetője –, miután Csongrád megye meghatározó nyomdaipari vállalkozásánál,
az Innovariant Kft.-nél üzembe helyezték a DC-746-os berendezésüket.

Budapest, Érd, Miskolc és Szeged után Algyőn telepített gépet az elmúlt  hónapokban  a  COPY-X Kft. A nyomdaiparban legszélesebb választékú kötészeti és nyomtatás utáni feldolgozó gépeket, rendszereket kínáló, piacvezető Duplo legújabb fejlesztéseivel segítik ügyfeleiket. Az Innovariant Kft. a DC-746-ost, a jelenleg legmodernebb berendezést választotta, ami egy sokoldalú, nagy teljesítményű szélező-, vágó-perforáló, bígelőgép, kifejezetten nagy példányszámú, digitálisan előállított nyomdai termékek készre gyártására fejlesztve – fejti ki a forgalmazó. Amit feltétlen tudni kell erről a sokfunkciós berendezésről, hogy egyetlen folyamaton belül akár tíz hosszirányú és 25 keresztirányú vágás, valamint 20 bígelés végezhető a segítségével. Percenként akár 50 ív feldolgozására képes, teljesen automatizált, pontos méretre állást, s nem utolsósorban könnyen kezelhető számítógépes kezelést biztosít.
Az előd, a DC-745 sebességét és automatizáltságát a DC-646Pro sokoldalúságával ötvözve a DC-746 egy teljesen automatizált rendszert nyújt, amely lehetővé teszi a folyamatos munkát. Könnyű kezelni, a feldolgozás során a különböző munkákra való beállás teljesen automatizálható a beépített CCD-kamera segítségével. Ez leolvassa a vonalkódot a következő ívről, a berendezés betölti a szükséges beállításokat a memóriából, és valamennyi szerszámot beállítja, így a beállítások kevesebb mint 20 másodpercre csökkennek.
A DC-746 a Duplo új spénelvezető rendszerével ellátott, ami hosszú, folyamatos üzemmenetet tesz lehetővé, a spénlefújó rendszer (légkés) pedig a lehető legkisebb időre csökkenti a levágott hulladék okozta gépleállásokat. A Duplo kezelőprogram (Job Creator Software) új funkciója a PDF-sablonok készítése egyetlen gombnyomással. Ez megjeleníti az adott programot kinyomtatható formában, vonalkóddal és vágójelekkel. A PDF-sablon használatával elmentett beállítások pedig bármikor betölthetők a visszatérő munkák legyártásához. A DC-746 kiválóan alkalmas  egyebek  között  névjegykártyák, képeslapok, üdvözlőkártyák, CD- és DVD-borítók, belívek, fotókönyvoldalak, reklámlevelek, valamint T és L alakú perforált jegyek, ruhacímkék, dobozok legyártására.
A 20 éves múlttal rendelkező Innovariant Kft.-nél üzembe helyezett DC-746-os gép szervizelését a PFE Nyomdaipari Kft. látja el, akik hosszú évek tapasztalatával rendelkeznek, hiszen a kezdetektől ez a csapat végzi a javítást, karbantartást.
Drágán György, a 40-50 főt foglalkoztató Innovariant tulajdonos ügyvezetője a családi vállalkozásukról elmondta: ofszet- és digitális nyomatok készítésében Csongrád megye egyik meghatározó cége az övék, országszerte vannak megrendelőik, hisz olyan extra szolgáltatásokat is tudnak nyújtani, mint a 3D-felületkezelés. Legújabb gépvásárlásukat az a sokféle művelet tette szükségessé, melyet a nyomatok készítése és a kötészet igényel. A digitális üzemükben a szétaprózottságtól mentesültek, amivel hatékonyságát növeli így a cég.

                                                                                                     Tarnóczi L.

A Duplo magyarországi disztribútora: COPY-X Kft.
 +36 70 602 9112, Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
www.duplo.co.hu, www.copyx.hu
Share

Kiegészítő információk