Aktuális számunk hirdetői

Mondi & Twigings: új teacsomagolás

Olvasóink értékelése:  / 0
ElégtelenKitűnő 

Új teacsomagolást fejlesztett ki közösen a Mondi és a Twinings. Ez az álló talpas, önzáró zacskós csomagolás kényelmes és sokoldalú.

Egyszerűen és gyorsan kezelhetőnek kell lennie minden új típusú csomagolásnak. A végfelhasználók praktikus megoldásokat igényelnek, hiszen ezek nélkül egyetlen 500 g-os kiszerelésű fűszer vagy raviolis termék sem lehet sikeres. A friss élelmiszereknél olyan tárolási és adagolási rendszereket kell kifejleszteni, amelyek visszazárhatók, és megőrzik a maradék tartalmak frissességét.

Easy opening initiative innovációs megoldásait megrendelőivel együtt fejleszti ki a Mondi. Zipper Pouch névvel született meg a Twinings teagyártó céggel közösen kifejlesztett visszazárható csomagolás, amely könnyedén nyitható és újrazárható, így a bennük tárolt teafüvek nem veszítenek aroma-, vitamin- és ásványianyag- tartalmukból. Az adagok csomagolásához vízben oldódó fóliát használnak, ami ideálisan feloldódik akár a mosogatógépben is. Ez a biológiailag lebomló fólia barrier-tulajdonságaival megóvja a terméket, de könnyen kezelhető a felhasználó szempontjából, aki így nem kerül közvetlenül kapcsolatba a termékkel.

A fémmel nem érintkezhető gyógyfüvek is garantáltan védetté válhatnának

 

 

 

Share

Kiegészítő információk