Aktuális számunk hirdetői

Újságnyomópapír Ausztriából: UPM Brite

Olvasóink értékelése:  / 0
ElégtelenKitűnő 

Tovább optimalizálja termékszerkezetét a UPM. A javított minőségű UPM Brite újságnyomópapír-családot ezentúl Ausztriában a UPM-hez tartozó steyrermühli papírgyárban is gyártják majd. Így ez a termék jobban elérhetővé válik a térség nyomdái számára.

Németországban, Franciaországban és Finnországban egyaránt működtet papírgyárakat a UPM. A UPM Paper ENA számára kiemelten fontos a közép-európai térség megfelelő ellátása, ezért vezeti be a UPM a steyrermühli papírgyárban is az UPM Brite magas minőségű újságnyomópapír gyártását. Ez a termék kitűnően feldolgozható különböző cold-set tekercses ofszetgépeken. Magas, 80%-os fehérség jellemzi a papírt, és kitűnő volumenitással, valamint jól használható grammsúllyal is rendelkezik. Különböző  nyomdatermékek  készíthetők  ezen a papíron cold-set tekercses nyomtatás segítségével.

Kitűnő tulajdonságai mellett ez a papír környezetbarát is, hiszen újrahasznosított és friss rostú papírok kombinációjával készül, és környezetvédelmi minősítéssel rendelkezik.

A UPM hat papírgyárat működtet Ausztriában, Németországban, Franciaországban, Finnországban és Angliában, amelyekben javított újságnyomópapírokat készítenek.

 

Share

Kiegészítő információk