Aktuális számunk hirdetői

3M: új reflexiós technológia

Olvasóink értékelése:  / 0
ElégtelenKitűnő 

Speciális grafikai munkákhoz, elsősorban a gépjárműdekoráció céljaira új típusú fóliát fejlesztett ki a 3M Scotchlite Print Wrap Folie 780mC néven.

Különösen széles reflexiós szögekkel rendelkezik az új 3M Scotchlite fólia. Gyakorlatilag ez azt jelenti, hogy a bevont tárgyak szinte éjjel-nappal szikráznak, csillognak. Ugyanakkor ez a fólia   nagyon    alkalmazkodik a gépjárművek kontúrjaihoz mindenféle deformáció nélkül. Felhelyezéskor, ha foltok keletkeznének, a fólia visszamelegítéssel ismét javítható, így egységes optikai hatást kelt tökéletes reflexiós tulajdonságokkal.

A 3M számos új termékét is bemutatta, pl. új, gyorsan felhelyezhető digitális fóliáit, a Print Wrap Serien IJ180-at és az IJ180mC-10-et. Ezek egyszerűen felragaszthatók, csökkentik az applikációs hibalehetőségeket. Mikrotechnológiát és Comply ragasztót tartalmaz az SV480mC és az LX480mC, melyek könnyen, buborékmentesen felhelyezhetők. Nemcsak gépjárművekhez, hanem falakhoz és padlózatokhoz is ajánlja a 3M ezeket a termékeket.

Bővítette a 3M Knifeless Tape (kés nélkül vágható) ragasztószalagjainak kínálatát. Ezek tisztán vágható grafikai és építészeti fóliák, miközben felületük nem sérül.

A 3M 1080 és 1380 fóliacsalád 25 új színnel bővült. Újabb kreatív lehetőségeket ad a 3M 8900 felületlamináló fóliacsalád.

Épületek dekorálásához a 3M Fasara és DI-NOC fóliacsaládját ajánlja.

Különleges tulajdonságú a Climate Control 75 ablakfólia, amely a fényvédelmet hőszigetelő tulajdonsággal egészíti ki, így egész évben csökkenti az energiafelhasználást.

 

 

Share

Kiegészítő információk