Aktuális számunk hirdetői

Mactac Creative Awards

Olvasóink értékelése:  / 0
ElégtelenKitűnő 

Fóliatermékei bemutatásán túl a Mactac a Fespa kiállításon, Hamburgban adta ki Creative Awards díjait a designereknek és belsőépítészeknek.

Különös hangsúlyt fordított a Mactac idén a kreatív megoldások elismerésére. Az idei nemzetközi verseny nagyfokú kreativitást mutatott, és mind a zsűrit, mind a nézőt újabb inspirációkhoz juttatta. Az idei versenyen a kreativitás, a design mellett a hatás megítélése is fontos szerephez jutott. A benyújtott pályaműveket  a  szakzsűrin  kívül 30  napon  keresztül a közönség is díjazhatta.

Hat kategóriában adtak ki kitüntetéseket, illetve a New Product of the Year Award keretében a TF 900 BF FlexChrome  fólia felhasználói az év új terméke kategóriában versenyezhettek. Az outdoor dekoráció kategóriát „River Safari – 3D Teich” produkciójával a szingapúri Busads Pet Ltd. nyerte meg. Ez a 3D-effektusú padlógrafika Szingapúr Safari folyóját mutatja be. A Cut’n Copy Ltd. az Egyesület Királyságból nyerte a nem promóciós célú belsődekoráció kategóriáját a „Northwick Park Hospital” fali nyomatával. Ez a projekt a művészeten belül zenét is varázsol a kórházakba és más egészségügyi intézményekbe.

A francia Nicolas Lachambre az üzletek belső és külső dekorációs kategóriáját nyerte meg „Puits de lumiére” munkájával. A francia DecoAder cég nyerte el a gépjármű-dekoráció kategóriáját a „Campagne La Poste / Star Wars” grafikával,

amely a postaládákat ürítő tehergépkocsi oldalsó falára került. A csónak kategóriát a szintén francia ATM Communication szerezte meg „Barracuda Tour” munkájával, amely 14 Barracuda motorcsónakversenyt dekorált.

 

Share

Kiegészítő információk