Aktuális számunk hirdetői

OKI minden kategóriában

Olvasóink értékelése:  / 0
ElégtelenKitűnő 

A kül- és beltéri felhasználások során az OKI-nyomtatók szinte minden területen professzionális megoldásokat kínálnak. A Fespa 2017 csúcsmodellje a fehér nyomtatásrais alkalmas OKI Pro 8432 berendezés volt.

Az újonnan bemutatott OKI Pro 8432 és az ötszínes Pro 9541 és 9542 nyomtatók minden kreatív és ipari alkalmazásra alkalmasak. A három berendezés nagy felbontású LED-technológiával dolgozik. Fehér toner, illetve 5 szín vagy nyomómű áll rendelkezésre a tökéletes nyomatkép eléréséhez. Számos reklámtechnikai, display-nyomtatási és mérnöki terület számára alkalmas termékek gyártását támogatja Colorpainter E-64s rendszerével az OKI. Eco-tintái magas nyomtatási minőséget, hosszú élettartalmat biztosítanak kültéri felhasználások esetében is, így tapéták, textíliák, autógrafikák, kiállítási grafikák készítésére egyaránt alkalmas.

Neon toneres nyomtató az OKI Pro6410. Ez a berendezés különlegesen ragyogó neon színeket használ, amelyek fluoreszkáló nyomatok készítésére is alkalmasak. Világos és sötét háttérszínű nyomathordozókra is képes dolgozni, de felhasználható transzferfólia is.

 

 

Share

Kiegészítő információk