Aktuális számunk hirdetői

EFI világbemutató

Olvasóink értékelése:  / 0
ElégtelenKitűnő 

Reggiani Renoir Flexy néven az EFI 1,8 méter széles, ipari textilnyomtatásra is alkalmas berendezést mutatott be. A Dynaplast technológia segítségével különböző típusú textíliákat lehet nyomtatni, így például kötött termékeket, enyhén és erősebben nyúló anyagokat.

Nyolc nyomófejjel dolgozik a berendezés, ami 400 m2 óránkénti teljesítményre képes, 2400 dpi-s felbontás mellett. Az EFI a legújabb digitális technológiát alkalmazza, aminek köszönhetően a karbantartási költségek is a minimálisra csökkentek.

Belépőmodellnek tekinthető a Pro 16H LED hibrid nyomtató, amelyben Fiery RIP-et használnak. Ez a nyomógép ideálisan alkalmazható olyan signstúdiókban, amelyek Mimaki-, Roland- és HP-printereket alkalmaznak, és táblás anyagokat is nyomtatni kívánnak.

Az EFI VUTEk 3r 345 m2/óra sebességre képes, és kategóriájában a legnagyobb felbontást  produkálja.  Ezt  az  EFI  UltraDrop  technológiájának  köszönheti,  amit 2 pikoliteres nyomófejeivel biztosít.

A VUTEk roll-to-roll nyomósor a legmodernebb LED-technológiát használja, integrált work-flow-jával nagyon termelékeny, igazi profi munkákhoz használható. Inline finishing rendszer segítségével all- in-one nyomóműként működtethető, ami nyomtat, vág és gyűjt.

Ötméteres az EFI VUTEk 5r LED nyomtató, aminek sebessége 450 m2 óránként. Legújabb Midmarket Print Suite 5 szoftververziója display-k, sign- és grafikai munkák end-to-end készítését vezérli.

3,2 méter széles anyagok nyomtatására alkalmas a nyolcfejes EFI VUTEk LX3 Pro berendezés. Ez a LED hibrid nyomtató tekercses, valamint síkágyas termékek készítésére alkalmas, és elsősorban a point-of-purchase és a display-piacokon használható fel.

 

Share

Kiegészítő információk