Aktuális számunk hirdetői

Fujifilm: Moduláris inkjet-technológia

Olvasóink értékelése:  / 0
ElégtelenKitűnő 

Már a drupa 2016 kiállításon bemutatta a Fujifilm egyedülálló nyomófej-megoldását, ami vizes és UV-festékek felhasználására egyaránt alkalmas. Ezt használják a Fujifilm Jet Press 720S, a Heidelberg Primefire 106 berendezésekben, valamint a csomagolóanyag-gyártók által kedvelt Onset X síkágyas, szélesformátumú berendezésnél is.

Új síkágyas termelőrendszert mutatott be a Fujifilm a Fespa 2017 kiállításon. A B/1-es formátumú B1PE7 ultra-high nyomtatási minőséggel, nagy produktivitással dolgozik, ugyanakkor bekerülési összege kedvező. A nyomathordozók széles skálájára képes nyomtatni, melyek lehetnek hagyományos anyagok is, de műanyagok, akrilok, üvegek és fémek is. A berendezés  máris felkeltette az Acuity és az Inca Digital Onset X rendszerek felhasználóinak figyelmét.
A Fujifilm ezzel a modelljével az inkjet-technológia felhasználásának határait tágítja ki. A B1PE7 segítségével szinte minden ágazat számára lehet különböző nyomtatott termékeket készíteni, és így piaci szegmensek sokasága nyílik meg.

Share

Kiegészítő információk