Aktuális számunk hirdetői

Ricoh: nagyformátumú kreatív megoldások

Olvasóink értékelése:  / 0
ElégtelenKitűnő 

Mind a tekercses, mind pedig a síkágyas nyomtatás vonatkozásában ma a Ricoh több hardver-  és szoftvermegoldást is kínál.

Kommunikációs szolgáltatók részére tekercses, nagyformátumú és síkágyas, illetve textilnyomtatók sorát és szoftvermegoldásokat fejlesztett ki a Ricoh, ahol a minőség mellett a gazdaságosság kapta a fő hangsúlyt.

Környezetbarát a Ricoh Pro L4160 Latex- nyomtató. Ez a nagyformátumú berendezés a Ricoh saját fejlesztése, és oldószermentes AR-tintákkal dolgozik. Ez a gépcsalád a Piezo-nyomtatófejek legújabb generációjával működik, amelyek változó méretű festékcseppekkel dolgoznak. A tintacseppek nagysága 4 pikoliter, ami biztosítja a magas minőséget, ugyanakkor a festék hosszú élettartamú kül- és beltéri felhasználásra is alkalmas. További előny a környezetbarát technológia. A berendezés áramfelvétele kevesebb, mint az a konkurens termékeknél megszokott, aminek oka többek között a kedvező szárítási hőmérséklet.

Ricoh-technológiát alkalmaz a Fespa egyik újdonsága, az EFI VUTEk H1625 LED UV-, tekercses és síkágyas hibrid berendezés. Négy színnel és fedőfehérrel dolgozik, single pass és többrétegű üzemmódban egyaránt. Szürkeárnyalatok visszaadására is tökéletesen alkalmas nyolc, változtatható cseppméretének köszönhetően. Ideális külső és belső dekorációk, fénydisplay-k, poszterek, POS-anyagok és tömeggrafikák gyártására.

Innovatív Ricoh-technológiát használ az MPC W2201SP multifunkciós, nagyformátumú nyomtató. Ez a berendezés másol, nyomtat, szkennel. Különösen gazdaságosan működtethető, pigmentbázisú liquid gél-technológiát alkalmaz. Ez a nagyformátumú LFP-nyomtató normális fotópapírra, valamint blueback kékhátú plakátpapírra egyaránt magas minőségű nyomatokat készít.

Web-to-print felhasználásra SaaS-megoldást kínál a MarcomCentral segítségével a Ricoh. Használja az LFP-nyomtatóknál a ColorGATE Marketing-Asset-Management szoftvercsomagját is.

 

Share

Kiegészítő információk