Aktuális számunk hirdetői

EDP Awards: Két kategóriában nyert a Trotec

Olvasóink értékelése:  / 0
ElégtelenKitűnő 

Best laser cutting systems (legjobb lézeres vágórendszer) és Best special application substrate (a legjobb speciális applikációs anyag) kategóriában nyert a Trotec.

Az SP 2000 nagyformátumú lézeres kivágó. A CO2-lézer kitűnően használható nyomdaipari és reklámtechnikai célokra egyaránt. 1680x2510 mm-es anyag feldolgozására képes, ami lehet például akril, fa vagy akár textília is. Ezeket lézer segítségével vágja vagy gravírozza a rendszer. Az SP gépcsaládot Tandem Assistent rendszerrel is felszerelték, de tekercses anyagok vágására is lehetőség nyílik.

Lézeres anyagokat fejlesztett ki a Trotec a digitális nyomtatás számára. A Trotec Lasermaterial Sortiment kétszínes akril anyag. A felület előkezelt, így felveszi a nyomdafestéket és megköti azt. Innentől kezdve lézeres technikával tovább feldolgozható, így a szolgáltatók a digitális nyomtatást, a lézeres gravírozást és a lézeres vágást kombinálhatják termékkínálatukban. A Trotex lézeres anyagának fémes, színes felülete kreatív megoldások sorát teszi lehetővé.

 

Share

Kiegészítő információk