Aktuális számunk hirdetői

Kettős Ricoh-győzelem

Olvasóink értékelése:  / 0
ElégtelenKitűnő 

Best cutsheet printer color up to B3 < 200.000 A4/month (legjobb íves színes nyomtató B/3 formátumig, havi 200 ezer A/4-es oldal alatt) díjat nyert Pro C5200s sorozatával a Ricoh. A Best special application software, vagyis a legjobb applikációs szoftver kategóriában a Ricoh Digital book printing solution lett a kategóriagyőztes.

A Ricoh Digital book printing solution egy TotalFlow-Suite, vagyis teljes körű könyvgyártásra specializált work-flow, ami a kis példányszámú on-demand könyvgyártás folyamatát optimalizálja. Segítségével menedzselhetőek a nyomtatási munkák, egyszerűsíti és automatizálja a kisszériás, egymást követő nyomtatásokat. Webkompatibilis csatlakozási pontjával új lehetőségeket nyit. A gyártási work-flow figyelembe veszi a végtermék-feldolgozás műveleteit, az azonos jellegű munkákat automatikusan egymáshoz fűzi.

Digitális színes nyomógép a Ricoh Pro C5200s. Ez a berendezés hagyományos nyomdai szolgáltatók és internetes házinyomdák, valamint marketingszolgáltatók kreatív nyomtatási igényeit fedi le. A gép felbontása 1200x4800 dpi. 360 g/m2 nyomathordozókat képes feldolgozni 65, illetve 80 oldal/perces sebességgel. Segíti a kezelői komfortot a beprogramozott papírkönyvtár használata. Passzerpontossága nagy, telitónusok kitűnően nyomtathatók, ugyanakkor a berendezéssel 1260 mm hosszúságú bannerek is készíthetők. A Pro C5200s borító-felhelyezővel is bővíthető, így a finisherben hajtogatott, drótfűzött brosúrák egy menetben készíthetők. Papírtárolója 8250 ív befogadására alkalmas.

 

Share

Kiegészítő információk