Aktuális számunk hirdetői

Mark Andy hibridnyomtatás

Olvasóink értékelése:  / 0
ElégtelenKitűnő 

A Mark Andy szerint a hibrid nyomtatás három előnye: mintegy 200%-os bevételnövekedés, 50%-os időmegtakarítás munkánként és 20%-os selejtmennyiség-csökkentés.

Új, digitális alternatívát fejlesztett ki a Mark Andy a hagyományos rotációs szitanyomással szemben. Az új inline  nyomtatófej  tökéletesen  integrálható a nagy teljesítményű Performance gépcsaládba.

Növekszik a gyorsan elkészítendő, nagy fényességű nyomatok iránti igény, ahol nincs idő a hagyományos szitanyomtatási technológia által megkövetelt tisztítási folyamatokra. Az UV-inkjet-nyomtatással finom szövegek, vonalkódok, futó számozások is nyomtathatók 73 m/perces sebességgel. A Digital Plus Screen megoldás fehér nyomtatással megszemélyesítésre is alkalmas. Az egység beépítésével változatos termékek készíthetőek.

A Mark Andy szerint 2016-ban az eladott nyomógépek mintegy 50%-a digitális volt. Ez a szám 2020-ra 75%-ra nő, ami többek közt azt is jelenti, hogy a flexonyomók számára a digitális nyomtatásba történő belépés már kevésbé kockázatos. A helyes megoldás megtalálása azonban mégsem egyszerű. A variációk, az applikációk, a jobmenedzsmentek, a kapacitások száma nagyon nagy. Lehetőség nyílik a meglévő flexogépek upgradelésére, de új hibrid berendezések is vásárolhatók, vagy pedig teljes digitális rendszer mellett kell dönteni. A Mark Andy digitális hibrid portfólióját is fejleszti, ami minden nagyságú üzem számára elérhető. Ezek segítségével optimalizálható az adott feladat megoldása, a fejlesztések pedig elérhetők, folyamatossá tehetők.

 

Share

Kiegészítő információk