Aktuális számunk hirdetői

Durst: UV-inkjet címkenyomó

Olvasóink értékelése:  / 0
ElégtelenKitűnő 

330 mm nyomtatási szélességű, nyolcszínes inkjet-nyomógépet fejlesztett ki a Durst, ami 1200x1200 dpi-s minőségben a Pantone-színek 98%-át is visszaadja. „Configure Your Digital Future” szlogenjét alkalmazva fejlesztette ki Tau 330 RSC berendezését a Durst.

Ez a rendszer stand-alone nyomógépként is használható, de az LFS 330 inline stancolóval is összeköthető. További lehetőséget jelent, hogy az OMET Xflex-szériás hagyományos finishing opciókkal hibrid rendszerként is működtethető. Ezzel a nyomdai szolgáltatók gyakorlatilag korlátlanul használhatnak fel különböző nyomathordozókat. A berendezéshez a Durst kínál: Jumbo- letekercselőt, nyomathordozó-előkezelőt (mint pl. inline-corona, tisztítórendszer), valamint primer állomásokat a végtermék kikészítéséhez, így lakkozókat, hidegfóliázókat, laminálórendszereket, stancolókat, vágókat és feltekercselőket.

Migrációszegény tintákat is kínál a Durst, amelyek élelmiszer- és gyógyszeripari csomagolások készítéséhez alkalmasak. A Tau 330E az UV-inkjet-nyomtatás belépőmodellje, amihez szintén költséghatékony SMAG EFS 330 kikészítő berendezést is kínálnak. A Tau 330 szériát web2print-megoldás is támogatja, így webböngésző segítségével címkék, faltkarton-csomagolások online kialakíthatók. Label Application Suite csomagjával a címkegyártáshoz saját work-flow-t ajánl a Durst, amelyet megrendelés-kezelés, RIP,  színmenedzsment,  tintafelhasználási kalkulációs program, termelési adatmenedzsment-program egészít ki.

 

 

 

 

Share

Kiegészítő információk