Aktuális számunk hirdetői

Xeikon: száraztoner-bázisú UV-inkjet-platform

Olvasóink értékelése:  / 0
ElégtelenKitűnő 

Panther-technológia néven vezeti be a Xeikon száraz tonerrel működő UV-inkjet-technológiáját, amelyet a digitális címkegyártásban alkalmaz. A Xeikon PX3000 az első ilyen rendszerben dolgozó digitális nyomdagép.

A Xeikon érvelése szerint a száraztoner-bázisú nyomtatási technológia a felhasználó szemszögéből többletértéket jelent. Ez minőségileg nagy értékű  termékekre  képes,  amelyek  iránt az élelmiszeriparban is folyamatosan nő a kereslet. Segítségével kis és közepes példányszámú termékek gazdaságosan előállíthatók. A rendszer jól alkalmazható az öntapadós címkegyártásban.

Megoldásával a Xeikon az UV-flexo- és a szitanyomtatással készített termékeknek állít konkurenciát. Különösen jól alkalmazható a száraztoneres megoldás nagyon magas fényű termékek előállításánál, valamint olyan termékek számára is optimális, amelyek igen magas fizikai igénybevételnek vannak kitéve, így ezek a termékek az egészségügyben, a kozmetikai iparban széles körű felhasználásra alkalmasak, de az ipari felhasználás területein is elterjedtek.

 

Share

Kiegészítő információk