Aktuális számunk hirdetői

Domino: új címkenyomó work-flow

Olvasóink értékelése:  / 0
ElégtelenKitűnő 

Digital Front End (DFE) néven a Domino Digital Printing Solutions új digitális címkenyomó work-flow-t fejlesztett ki a többszínes címkenyomó berendezésekhez.

A DFEv2.0 nagy sebességgel dolgozik, optimális automatizálási szinttel rendelkezik. Esko Code Basis-kompatibilitással rendelkezik, így változó adattartalmak VDP-formátumban is nyomtathatóak. A work-flow figyelembe veszi a nyomtatórendszert, optimalizálja a nyomtatási minőséget, aminek különösen nagy a jelentősége a márkatulajdonosoknak készített termékek esetében. Használható címkegyártáshoz és csomagolóanyagok készítéséhez egyaránt.

A Domino ScreenPro több folyamatot integrál egyetlen JDF-work-flow-ba, és az ezt használó RIP-ek 4-5-ször gyorsabbak a korábbi megoldásoknál. Nem kell kézzel konvertálni az adatokat, a lead-in/lead-out információk, a duplikálási adatok automatikusan, nyomdagép-specifikusan készülnek el. Az új work-flow különböző JDF-formátumokat, többoldalas PDF-eket, PDF/VT-dokumentumokat is fogad, a változó adatok lehetnek vonalkódok, szövegek és képi információk.

 

Share

Kiegészítő információk