Aktuális számunk hirdetői

Screen & OneVision szoftver-együttműködés

Olvasóink értékelése:  / 0
ElégtelenKitűnő 

Együttműködési megállapodást kötött a Screen a német OneVision szoftverfejlesztő céggel a címkenyomtatás technológiájának fejlesztésére.

Ez azt jelenti, hogy a OneVision DigiLabel címkeszoftverét illesztik a Screen Equios workflow-rendszerhez. Segítségével csökken a feldolgozási idő, ami költségmegtakarítást is eredményez. Az együttműködés révén a nagy sebességgel működő Screen berendezések integrált work-flow-t használnak a gyártás-előkészítő szoftverek területén, amelyek lényegesen csökkentik a feldolgozási időt, így maximális gépkihasználást eredményeznek a digitális címkegyártásban.

A digitális címkegyártás optimalizált nyomóforma-feldolgozása a megrendelés beérkezésétől a termelésprogramozáson át a nyomtatás és a stancolás automatizálásáig  terjed. A két gyártó,  a OneVision és a Screen termékét egységes rendszerbe foglalják, így a Truepress Jet L350UV optimális körülmények között képes termelni. Az együttműködésnek köszönhetően a PDF-adatok feldolgozása, a szín optimalizálása, a nyomtatás automatizálása egy menetben történik, ami magában foglalja a regiszterjelek, a maszkok, a lakkozási maszkok elkészítését is. Mindez nemcsak a nyomtatási folyamatot gyorsítja, hanem növeli a biztonságot és emeli a minőséget is.

 

Share

Kiegészítő információk