Aktuális számunk hirdetői

Xerox High Fusion Inkjet

Olvasóink értékelése:  / 0
ElégtelenKitűnő 

Innovatív tinta bevezetésével bővíti az inkjet-nyomtatás üzleti lehetőségeit a Xerox. A Xerox Trivor 2400 High Fusion Inkjet Press nyomdagépet ellátták a Xerox új, erős fúziós tintájával (High Fusion Ink), amellyel a nyomdai műveletek jelentősen egyszerűsödnek.

Számos kereskedelmi forgalomba hozott nyomtató esetében az inkjet (tintasugaras) technológiával elért megtakarítás szinte érzékelhetetlen a nyomtatáshoz használt papír elő- vagy utókezelésének költsége miatt, vagy éppen azért, mert a feladat elvégzéséhez speciális, tintasugaras nyomtatáshoz való papírt kell vásárolni. Legalábbis eddig ez volt a helyzet. Azonban a Xerox Trivor® 2400 High Fusion Inkjet Press nyomdagép piaci bevezetésével gyökeres fordulat várható. A berendezést ellátták a Xerox új, erős fúziós tintájával (High Fusion Ink), amellyel a nyomdai műveletek jelentősen egyszerűsödhetnek. Ennek köszönhetően ugyanis a Trivor 2400 gond nélkül, magas minőségű nyomatokat előállítva kezeli az ofszetbevonatos papírokat, és így a jövőben már semmi szükség sem lesz alapozásra, felületkezelésre, vagy hozzáadott eszközök alkalmazására.

A Trivor® 2400 High Fusion Inkjet nyomógép hozzásegíti a nyomdákat ahhoz, hogy kibővíthessék kínálatukat költséghatékonyan gyártható, magasabb értéket képviselő, személyre szabott termékekkel, amelyek közé a direkt levelek, a katalógusok, a magazinok és a színes könyvek is tartoznak. Ezeknek a nyomtatványoknak az előállításához is használható az erős fúziós tinta, aminek a specialitása főleg abban rejlik, hogy ofszetmédián is optimalizált a festékterülése, és a száradása matt, selymes, vagy fényes felületen is 60-tól 250 gramm felülettömegig, és akár 80 méter/perc sebesség mellett.

„Sebessége, kiváló színtartománya és a papír elő- vagy utókezelése nélküli ofszetbevonatos nyomatok előállítása teszi a Trivor® 2400 High Fusion Inkjet nyomdagépet valódi technológiai áttörést jelentő iparági innovációvá az inkjet-berendezések vonatkozásában” – hangsúlyozta Major András, a Xerox Magyarország nyomdaipari üzletágvezetője. Hozzátette: amellett, hogy ezt a nyomógépet az ofszetpapírokra optimalizált előnyeire fókuszálva vezetik be, a termék kiválóan alkalmas arra is, hogy számos, bevonat nélküli nyomathordozó esetén is költséghatékony alternatívát biztosítson változatos nyomdatermékek készítésére.

Az idei Print17 kiállításon rangos MUST SEE ‘EMS díjjal kitüntetett Trivor® 2400 High Fusion Inkjet nyomógép 2017 októberétől lesz elérhető világszerte, így Magyarországon is a Xerox kínálatában.

 

Share

Kiegészítő információk