Aktuális számunk hirdetői

OKI: feltűnő színek, visszafogott költségek

Olvasóink értékelése:  / 0
ElégtelenKitűnő 

Az OKI Europe Ltd. minden üzlettípus számára megreformálja az irodai nyomtatást azáltal, hogy bevezeti a költséghatékony fekete-fehér nyomtatást piacvezető színes LED-eszközein.

Feltűnő színek, visszafogott fekete- fehér költségek  –  ezzel  a  mottóval indított kampányuk rávilágít arra, hogy az OKI innovatív színes irodai vagy multifunkciós nyomtatóit használó cégek pontosan azonos költséggel nyomtathatnak fekete-fehérben, mintha monokróm irodai nyomtatóval dolgoznának, ráadásul a két külön világ előnyeiben egyszerre részesülnek: a mindennapi költséghatékony fekete-fehér nyomtatást egy professzionális minőségű színes anyagokat előállító fejlett eszközzel végezhetik.

– Mi az OKI-nál „nagyok vagyunk a színekben, de visszafogtuk a mono költségeket” – nyilatkozta Lee Webster, az OKI Europe irodai nyomtatásért felelős részlegének igazgatója. – Tökéletesen értjük, hogy méretétől függetlenül minden egyes cég nagyon jó minőségben, igény szerint, házon belül szeretne nyomtatni, hordozók széles választékára, mindezt a lehető legjobb áron. Most minden cég számára sikerült lehetővé tennünk, hogy a színek terén ne kelljen kompromisszumot kötni. Egyetlen nagy felbontású, színes LED- nyomtató vagy egy multifunkciós nyomtató segítségével bármelyik vállalkozás költséghatékony módon előállíthat bármit a fekete-fehér iratoktól kezdve a névjegykártyákon, transzparenseken és promóciós jellegű értékesítési anyagokon át egészen az ügyfeleknek szánt kiadványokig úgy, hogy a színek minden esetben vibrálóak, élesek és élettel teliek.

Az OKI innovatív színes és multifunkciós irodai nyomtatókat felsorakoztató portfóliója egyszerre testesíti meg a funkcionalitást, a fejlett csatlakoztathatóságot és az egyedülálló médiakezelési képességet. A cégek több dolgot végezhetnek el házon belül, amivel úgy fokozhatják a termelékenységüket, hogy közben csökkentik a költségeiket, és a cégen belüli iratkezelési munka mértékét is az integrált munkafolyamatoknak köszönhetően. Mindezek révén a házon belüli digitalizáció és a profittermelés is felgyorsulhat.

 

Share

Kiegészítő információk