Aktuális számunk hirdetői

Aslan: rózsaarany

Olvasóink értékelése:  / 0
ElégtelenKitűnő 

Rózsaarany színárnyalattal egészítette ki portfólióját az öntapadós címkéket gyártó német cég, az Aslan. Számos márkatulajdonos előszeretettel használja napjainkban a rózsaarany fémhatású megjelenéseket.

Különösen a divatipar, a belső építészet, az ékszeripar és az elektronikai ipar rózsaarany dekorációkkal fejezi ki exkluzivitását. Az Aslan CA23 szériaszámmal polírozott és kefés érdesítésű hatást megjelenítő öntapadó  fóliákat hozott forgalomba. Ez a divatos poliészter öntapadós fólia a legkülönbözőbb marketingkampányokban használható fel, integrálható többek között kirakatüvegek díszítésére is.

Nagy fényességgel rendelkezik, ezért különösen kiemeli a szöveges üzeneteket, logókat és más designelemeket kis és nagy felületeken egyaránt. A fólia az üvegfelületek belsejére is felhelyezhető, így védelmet is nyújt a külső behatások ellen. Minimális kültéri felhasználhatóságának tartalma két év. Természetesen beltéri alkalmazásra is ajánlott.

 

 

Az Aslan 25 méter hosszú és 1,25 méter széles tekercsekben forgalmazza 50 mikrométer vastagságú fóliáját. Ez az anyag minden sima felületre tökéletesen felhelyezhető, mindkét oldalán azonos színerősséggel, színhatással rendelkezik.

 

Share

Kiegészítő információk