Aktuális számunk hirdetői

Agfa Graphics: Új Anapurna H3200i LED

Olvasóink értékelése:  / 0
ElégtelenKitűnő 

Az Agfa Graphics továbbfejlesztette nagy teljesítményű hibrid inkjet-nyomtatóját, az Anapurna H3200i LED berendezést. Mint ahogy a név is mutatja, a 3,2 méter széles nyomtató UV-LED-technológiával dolgozik. Kül- és beltéri anyagok nyomtatására egyaránt alkalmas ez a széles formátumú hibrid nyomtató.

A felhasználási terület igen széles, hiszen táblák, digitális nyomatok, fotorealisztikus poszterek, magas minőségű grafikák tekercses és íves kivitelben egyaránt készíthetőek. Hatszínes technológiával dolgozik a nyomtató,és a nyomathordozók skálája a táblás anyagoktól a tekercses, flexibilis anyagokig terjedhet, kül- és beltéri felhasználásra egyaránt. Fedőfehér nyomtatása esetén transzparens nyomathordozók alkalmazása  lehetséges,  backlit  anyagok  is  készülhetnek. A fedőfehér helyett spot márkaszíneket is lehet használni.

Az Agfa levegővel hűti UV-LED-levilágítóit, ami további energia-, idő- és pénzmegtakarítást jelent. A LED-lámpák energia- és hőkibocsátása minimális, így hőre érzékeny nyomathordozók széles skálája használható az Anapurna H3200i LED berendezésen.

 

Share

Kiegészítő információk