Aktuális számunk hirdetői

Bővít az SPGPrints

Olvasóink értékelése:  / 0
ElégtelenKitűnő 

A digitális textilnyomtatás vezető inkjettinta-gyártója kíván maradni hosszú távon az SPGPrints, ezért 8 millió eurós beruházással bővíti festékgyártó-kapacitását.

Két éven belül már másodszor duplázza meg a holland SPGPrints festékgyártó-kapacitását a boxmeeri székhelyén. Már 2017 negyedik negyedévében üzembe helyezi a 8 millió eurós beruházással bővített üzemcsarnokot, ahol kísérleti központ is helyet kap.

Reaktív,  savas,  diszperziós  és  szublimációs tintákat egyaránt gyárt a digitális inkjetes textilnyomatás berendezéseihez az SPGPrints. Több mint 30 éves szakmai gyakorlattal rendelkezik a digitális textilnyomtatás területén, és véleménye szerint a közeljövőben a textilek nyomtatásánál meghatározó válik a digitális technológia. Leányvállalata, a Veco B.V. Eerbeekben precíziós alkatrészeket gyárt fémből, többek között ők készítik az inkjet-nyomófejek fúvókalemezeit.

Szorosan együttműködnek a nyomófejgyártók mellett a textilnyomtató piaccal is, valamint a tintagyártó anyavállalattal, így a szinergia kihasználásával a legjobb technológiát kínálják.

Komplett megoldásokat is kínál az SPGPrints a textil-, a címke- és az ipari nyomtatás területein. Lakkok és festékek mellett tekercses szitanyomó gépeket és digitális nyomórendszereket is forgalmaz, szitanyomó sablonjai és digitális gravírozórendszerei is elérhetőek.

 

Share

Kiegészítő információk