Aktuális számunk hirdetői

Fujifilm: Sericol Flexo JDR festék

Olvasóink értékelése:  / 0
ElégtelenKitűnő 

Legújabb flexofestékét mutatta be a Fujifilm a Labelexpón Brüsszelben. Segítségével a flexonyomtatók könnyebben kezelhetik berendezéseiket, jobb minőséget érnek el, és gyorsabban szárad a nyomat.

Broadstairsben, Angliában gyártja a Fujifilm kitűnő minőségű, jó árfekvésű festékeit. Itt nyomdaipari festékek mellett az ipari szitanyomtatáshoz is készülnek festékek, illetve tinták a textilnyomtatás számára és speciális festékek a keskenypályás UV-flexonyomtatás területére. A Sericol Flexo JD-tintacsalád a keskenypályás nyomtatás vezető festéke. A nagy fényességgel rendelkező UV-festék jól használható az univerzális címkenyomtatás területén, számos nyomathordozón kitűnő minőséget biztosít. Ez a család egészült most ki a Flexo JDR termékkel, amely ITX- és károsanyagmentes, amit új alapanyagok felhasználásával értek el.

CMYK- és fehér színekben érhető el a Flexo JDR, de minden JDR Process-színt ugyanazokkal a raszterhengerekkel lehet nyomtatni. Alacsony viszkozitású, papírokon és szintetikus nyomathordozókon gyorsan szárad.

lllumina néven szabadalmaztatott UV-technológiát vezet be a Fujifilm, amelynek segítségével hűtőhengerek nélkül is hőre érzékeny fóliák nyomtathatók. A LED-s technológia 44%-os energia-megtakarítást biztosít, ugyanakkor az eddigieknél gyorsabban száradnak a nyomatok. Az USA-ban már öt cég használja ezt a rendszert, és a Fujifilm a Labelexpo Europe 2017 rendezvényen tette elérhetővé az európai címkenyomók részére ezt a LED-UV tintasugaras technológiát.

 

Európában is debütált a Fujifilm Illumina

 

lllumina néven szabadalmaztatott UV-technológiát vezet be a Fujifilm, aminek segítségével hűtőhengerek nélkül is hőre érzékeny fóliákat lehet nyomtatni. A LED-s technológia 44%-os energia-megtakarítást biztosít, ugyanakkor az eddigieknél gyorsabban száradnak a nyomatok.

Az USA-ban már öt cég használja a rendszert, és a Fujifilm a brüsszeli Labelexpo Europe 2017 rendezvényen tette elérhetővé az európai címkenyomók részére ezt a tintasugaras LED-UV-technológiát.

 

Share

Kiegészítő információk