Aktuális számunk hirdetői

Mimaki a síkágyas kivágók piacán

Olvasóink értékelése:  / 0
ElégtelenKitűnő 

A gyors, egyszerű, nyereséges termelés érdekében a Mimaki belépett a síkágyas kivágórendszerek piacára is. CF22-1225 síkágyas vágóplotterével POS-termékek is készíthetők. Ez az új típusú vágó 1220x2400 mm-es táblás anyagok feldolgozására alkalmas, és tökéletesen illeszthető a Mimaki JFX200-2513 on-demand termelési rendszerhez.

ArtiosCAD Designer Solution szoftvert használ új berendezésénél a Mimaki, amely a prototípusok és csomagolóanyagok gyártása mellett grafikai és reklámtermékek készítésére is alkalmas. A nyomtatás és a vágás teljesen integrálható, ezzel is lerövidítve a késztermékek kigyártásának teljes folyamatát.

A CF22-1225 berendezésnél új típusú vágóasztalt alkalmaz a Mimaki. Az UV- LED-technológiás JFX200-2513 nyomógép a legkülönbözőbb nyomathordozókra képes dolgozni. Természetesen az új vágó ezeket az anyagokat egyaránt feldolgozza.

Az ArtiosCAD a legkülönbözőbb piaci területek  számára  kínál  megoldásokat a csomagolóipar területein is. A nagyformátumú kivágóplotter a RasterLink6 plus szoftvert használja ID Cut-funkcióval, amely nagymértékben leegyszerűsíti a nyomtatás és a vágás műveleteit,   így teszi azokat gyorsabbá.

A RasterLink6 plus szoftver vonalkódokat is feldolgoz, amelyek a vágójelek programozásánál nagy segítséget nyújthatnak. A szoftver vágási és forgatási információkat dolgoz fel, amelyekkel automatizálja magát a vágási folyamatot. Folyamatosan olvassa be, majd  dolgozza fel a munkák adatait.

A CF22-1225 vágó akril, habosított és gumianyagokat is képes vágni. A táblák vastagsága elérheti az 55 mm-t.

 

Share

Kiegészítő információk