Aktuális számunk hirdetői

Bővülő Zünd Design Center

Olvasóink értékelése:  / 0
ElégtelenKitűnő 

Folyamatosan fejleszti a Zünd Design Center szoftverének szolgáltatásait. A ZDC tulajdonosok ingyenesen letölthetik a ZDC 3 és 3.1 verzióit.

Az eddiginél is felhasználóbarátabb a ZDC 3.0. Ez a program is plug in szoftver az Adobe Illustrator programcsomagjához. Egyszerűen kezelhető, néhány egérklikkel széles körű könyvtár érhető el programozási paraméterekkel. Segítségével faltkartondobozok, hullámkartontermékek készülhetnek papírokból, kartonokból, különböző szendvicsanyagokból, PVC-ből vagy polipropilén nyomathordozókból.

A kezelőnek először csak az alapméreteket kell megadnia, és a program automatikusan határozza meg a többi dimenziós adatot. Egy- és többrészes konstrukciók készíthetők, amiket 3D-megjelenítéssel szabadon manipulálhatnak a felhasználók az egér segítségével. Így a módosítások, illetve a végtermékek ideális módon ellenőrizhetők. A szoftver több exportálási lehetőséget is kínál. Opcionálisan 3D-s PDF-ekkel, PNG-adatokkal , .ea, .uvj, .stl kiterjesztésekkel prezentációk készíthetők. Az adatokat közvetlenül a Cut Center ZCC számára készíti elő,

Még interaktívabb lehetőségeket kínál a ZDC 3.1 verzió. Az új funkciók mellett az anyagkatalógus szolgáltatásai nagyon hasznosak. Technológiailag és vizuálisan is javítottak a programon. A ZDC kezelői felülete friss, modern designú, egyértelmű szimbólumokat használ. Mindez megkönnyíti a navigálást a programon belül, és a megfelelő funkciók gyors kiválasztását szolgálja. A felhasználók néhány klikk segítségével csomagolóanyagokat és hirdetéseket   egyaránt el tudnak készíteni. A designkönyvtár számos méretezett mintaterméket tartalmaz, melyek szükség szerint változtathatók. A ZDC 3.1 habosított műanyagokkal is dolgozik. A munkák adatait korlátlanul lehet importálni a ZDC 3.1 könyvtárába. A bevitt designformákat a szoftver automatikusan 3D-formában jeleníti meg. Az automatikus adatellenőrzés folyamatait is leegyszerűsítették. QR-kódok saját rendszerben is készíthetők. A kezelő csupán a munka nevét és a kívánt pozíciót adja meg. A ZDC automatikusan generálja a megfelelő QR-kódot. A designok közül kedvenceket lehet definiálni, amelyek használata még gyorsabbá teszi a rendszert.

 

Share

Kiegészítő információk