Aktuális számunk hirdetői

D.gen ismét Európában

Olvasóink értékelése:  / 0
ElégtelenKitűnő 

A D.gen új berendezéseit a színszimulációkra és a kékhátú papírok nyomtatására optimalizálta. Papyrus 740K nyomtatóiban Xaar 1201 nyomófejeket használ.

Magas minőségben nyomtatnak a d.gen Papyrus 740K nyomtatók. A nyomtatási szélesség 1280 mm 80 m2/órás sebességgel, ekkor a felbontás 1200 dpi. Azonban a felhasználók további két minőség között választhatnak, miszerint 1800 dpi-nél a teljesítmény 55 m2/óra, illetve 2400 dpi-nél 40 m2/óra. A Papyrus 740K különlegessége, hogy jumbo tekercseket is képes fogadni. Új típusú flexibilis pályafeszítő rendszert alkalmaz, valamint nagy teljesítményű szárító biztosítja a tökéletes minőséget nagy sebességek esetén is. Érintőképernyőjével a berendezés kezelése leegyszerűsített.

A Xaar 1201 nyomófejek teljesen új fejlesztések, melyek számos rugalmasságot biztosítanak a felhasználó számára. Vizes bázisú festékek mellett grafikai pigmenttartalmú anyagok, textilpigmentek, diszperziós tinták, festékszublimációs anyagok egyaránt alkalmazhatók. Ez számos piaci terület lefedésére alkalmas termékeket biztosít, a minőség és a nagy sebesség pedig hatékony gyártást eredményez.

A Xaar ezeket a nyomófejeit a 2016-os drupa kiállításon mutatta be. Eco-solvent tinták nyomtatására is alkalmas, 1280 fúvókával rendelkezik színenként, amelyeken változtatható cseppméretű festéket nyomtat, ami tovább növeli a nyomatok minőségét.

 

Share

Kiegészítő információk