Hungaropack 2017

Olvasóink értékelése:  / 0

1967-ben alapították meg Hungaropack csomagolási versenyt, amelynek 50. évfordulóját dr. Fazekas Sándor miniszter fővédnöksége mellett a CSAOSZ gondozásában ünnepelhetjük meg. Az idei versenyre 28 vállalattól 64 érvényes nevezés érkezett.

Bővebben...

Canon: 9. Digitális Könyvnyomtatási Pályázat

Olvasóink értékelése:  / 0

Regény, novella, mese, tanulmány és verseskötet is megtalálható a Canon kilencedik alkalommal meghirdetett Digitális Könyvnyomtatási Pályázatának nyertes pályaművei között. A művenként 250 példányban kiadott irodalmi alkotások közül a legszebb kötet különdíját az idén Merza József: Mivé lesz az ember? című esszégyűjteménye nyerte el.

Bővebben...

Magyar Formatervezési Díj

Olvasóink értékelése:  / 0

A Design Hét Budapest hagyományosan a Magyar Formatervezési Díj és a Design Management Díj átadásával veszi hivatalosan kezdetét, amikor díjazzák a hazai design legjobb produktumait.

Bővebben...

Nívós elismerést kapott a Rondo Hullámkartongyártó Kft.

Olvasóink értékelése:  / 0

Magyar Termék Nagydíj

A Rondo Hullámkarton-gyártó Kft. szaloncukorgyűjtő- és kínáló doboza elnyerte az idén 20. alkalommal kiírt Magyar Termék Nagydíj Pályázat legmagasabb minőséget elismerő díját. A jubileumi évben az energiahatékonyság mellett a környezetbarát, valamint a fogyasztók életminőségét javító, integrált megoldások játszották a főszerepet.

Bővebben...

Kiegészítő információk