Aktuális számunk hirdetői

Nívós elismerést kapott a Rondo Hullámkartongyártó Kft.

Olvasóink értékelése:  / 0
ElégtelenKitűnő 

Magyar Termék Nagydíj

A Rondo Hullámkarton-gyártó Kft. szaloncukorgyűjtő- és kínáló doboza elnyerte az idén 20. alkalommal kiírt Magyar Termék Nagydíj Pályázat legmagasabb minőséget elismerő díját. A jubileumi évben az energiahatékonyság mellett a környezetbarát, valamint a fogyasztók életminőségét javító, integrált megoldások játszották a főszerepet.

Szeptember 5-én 20. alkalommal hirdették ki a Magyar Termék Nagydíj Pályázat győzteseit, a nívós, magas minőségről tanúskodó elismerést pedig a Rondo Hullámkartongyártó Kft. szaloncukorgyűjtő- és kínáló doboza is elnyerte. A többfunkciós csomagolás környezetbarát anyagok felhasználásával készül, praktikus kialakításának köszönhetően pedig szállítóeszközként, tárolóként, kínálóként, sőt, felhajtható tetejével reklámtáblaként is funkcionál. A doboz ugyan csak tavaly került forgalomba, idén azonban már 60 t szaloncukor tárolására alkalmas mennyiséget rendeltek belőle.

„Nagyon büszkék vagyunk, hogy fejlesztésünk ilyen rangos elismerést kapott, és ezáltal egy még szélesebb fogyasztói körhöz juthat el a híre. Mindig is fontosnak tartottuk, hogy termékeink környezetbarát módszerekkel készüljenek, és a fenntarthatóság szempontjainak is megfeleljenek, ezért különösen boldogok vagyunk, hogy a praktikum mellett ez is jelentős szerepet játszott a pályázatok értékelésénél” – mondta Miklós Zsolt, a Rondo Hullámkartongyártó Kft. ügyvezetője.

A többfunkciós csomagolás fejlesztésekor elsődleges szempont volt, hogy gyártása optimális anyagkihasználtsággal történjen: az egy terítékből hajtogatott dobozt minden esetben az egyedi méretekre tervezi a vállalat, így elkerülve az anyag- és helyveszteséget. A 100%-ban újrahasznosított kartonból és vízbázisú, környezetbarát festékből készült doboz csupán 325 g-os, de akár 4 kg szaloncukor szállítására is alkalmas.

A szállítási és kínáló funkciókat ötvöző csomagolás legjelentősebb előnye, hogy nagymértékben megkönnyíti az ömlesztett szaloncukor szállítását, majd ezt követően az esztétikus bolti kihelyezést is támogatja. A nívós díjjal jutalmazott termék praktikus, jól átgondolt kialakításának köszönhetően néhány mozdulattal kínálóvá változtatható – ezzel rengeteg időt, energiát, valamint csomagolási és tárolási költséget megspórolva. A doboz tetején található betekintő nyílás ugyancsak ezt a célt szolgálja, hiszen segítségével a szállítás és raktározás során egyszerűen különböztethetjük meg az ízenként más-más fóliába csomagolt árut.

Felhajtható teteje pedig még tovább bővíti felhasználhatóságának körét, hiszen logózással, egyedi designnal ellátva akár reklámtáblaként is funkcionál. A gyűjtő- kínáló dobozt mindenki saját igényei szerint helyezheti ki a boltokban: egyesével, – a tető egyszerű eltávolításával – egymásra halmozva oszlopként vagy egyedi megoldással, displayként is. A csomagolásból idén már összesen 60 tonna szaloncukor szállítására alkalmas darabot értékesítettek.

 

 

Share

Kiegészítő információk