Kampányból stratégia

Olvasóink értékelése:  / 0

Szövetség: szakemberképzés első eredményei

Bármennyire is fájdalmas kimondani, eljelentéktelenedett a szakma az elmúlt harminc év alatt. Kiírtuk a nyomdászképzést is. A Nyomda- és Papíripari Szövetség a szakma presztízsének visszaállítása mellett az oktatás fejlesztésén is dolgozik. Dr. Peller Katalin ügyvezető igazgató arról tájékoztatja olvasóinkat, hogyan vált a kampányból stratégia, hogyan segíti a szövetség idén árbevételének 12%-os felhasználásával a nyomdaipar szakmai középfokú és felsőfokú képzését, a továbbképzéseket.

Bővebben...

Duális képzés az Óbudai Egyetemen

Olvasóink értékelése:  / 0

Megnyílt az Óbudai Egyetem Rejtő Sándor Könnyűipari és Környezetmérnöki Karán is az egyetemi szintű, felsőfokú duális nyomdaipari képzés lehetősége.

Bővebben...

Sikertörténet az STI Petőfiben

Olvasóink értékelése:  / 0

Duális képzésben két év alatt ide lehet jutni

Harmadik évfolyam kezdte meg egyetemi felsőfokú szakmai tanulmányait az STI Petőfi Nyomdában Kecskeméten. Ezt a duális képzési formát a nyomda a kecskeméti Neumann János Egyetem GAMF Műszaki és Informatikai Karával együtt végzi. Mind a három évfolyamban 3-3 hallgató vesz részt. Fábián Endre ügyvezető igazgató és Gömöri Ferenc humánerőforrás-vezető sikertörténetként értékelheti az eddigi képzést.

Bővebben...

Heidelberg: többcsatornás oktatás

Olvasóink értékelése:  / 0

A Heidelberger Druckmashinen AG a duális képzés keretében nagy hangsúlyt fektet a saját oktatócentrumában történő képzésre, ezenfelül együttműködik a németországi egyetemekkel és főiskolákkal is. A 2017/2018-as tanévet 99 közép- és felsőfokú tanuló kezdte meg a vállalatnál.

Bővebben...

Kiegészítő információk