Aktuális számunk hirdetői

We’re on it: a jövőre fókuszál a Koenig & Bauer

Olvasóink értékelése:  / 0

Eredeti nevére, Koenig & Bauer-re cserélte vissza a KBA AG eddigi nevét, így lesz a KBA Hungaryból Koenig & Bauer Magyarország. Folyamatos fejlesztéseivel a Koenig & Bauer 200 éve a nyomdaipar fejlődését szolgálja. Hazánkban is felhasználói bizalmának méltányolását célozza a Koenig & Bauer Magyarország folyamatos fejlesztése. Kühstaler György ügyvezető igazgató és Gyenes András kereskedelmi vezető az új lehetőségekről ad tájékoztatást.

Bővebben...

Hullámkartondobozok csomagolása: BOBST Speedpack

Olvasóink értékelése:  / 0

Automatikus hullámkartondoboz-csomagoló gépet fejlesztett ki a Bobst, ami kis példányszámú kartondobozokat inline módon csomagol. Közvetlenül csatlakoztatható a Speedpack a faltkarton-hajtogató és -ragasztó géphez. Az ott elkészített hullámkartondobozokat gyorsan és biztonságosan csomagolja.

Bővebben...

MANROLAND: a nyomtatási teljesítmény evolúciója

Olvasóink értékelése:  / 0

A minőség evolúciója a ProServ 360E és a ROLAND 700 EVOLUTION partnerségével folytatódik, optimalizálva a hatékonyságot. A nyomda tulajdonosa maximális teljesítményt kap fix teljes költség (cost of ownership) és gyorsabb megtérülés mellett.

Bővebben...

Duplo: két új összehordó

Olvasóink értékelése:  / 0

Egyre keresettebb a drupán bemutatott 70x100 cm-es Esper kombinált ívhajtó berendezés. Nagy sebessége miatt magas példányszámok feldolgozását optimálisan végzi. A hatékonyság érdekében a hajtogatógépet palettás berakórendszerrel szállítják.

Bővebben...

Kiegészítő információk