Horizon, Németország: Új menedzsment

Olvasóink értékelése:  / 0

A japán Horizon csoport, a nyomdai továbbfeldolgozás piaci vezető cége német telephelyének erősítésével felkészül az európai nyomdaipar növekvő kihívásaira.

Bővebben...

Heidelberg: növekvő forgalom

Olvasóink értékelése:  / 0

Számos speciális intézkedésének köszönhetően a Heidelberg teljesítette kitűzött célját. Stratégiailag a technológiai vezető szerepre törekszik, további cél a digitális transzformációs területek. A vállalkozás új mottója: „Heidelberg goes digital”. Ennek szellemében új vállalati kultúrát is megteremtett, és ezek segítségével ismét a növekedés útjára lépett.

Bővebben...

Egyértelmű stratégia: KBA-ból Koenig & Bauer lett

Olvasóink értékelése:  / 0

200 éves fennállását ünnepelte 2017. szeptember végén a KBA. „Nincs jövő múlt nélkül.” Egyértelmű stratégiával és új piaci megjelenéssel kezdi meg tevékenységének harmadik évszázadát a nagy múltú nyomdagépgyártó. A KBA-ból ismét Koenig & Bauer lett.

Bővebben...

Komori & Highcon együttműködés

Olvasóink értékelése:  / 0

Stratégiai együttműködési megállapodást kötött a Komori Europe Corp. és a Highcon Systems Ltd. Eszerint az utrechti központú Komori Graphic Center Europe Közép-Európában képviseli és támogatja a Highcon digitális és kötészeti rendszereket.

Bővebben...

Kiegészítő információk