Aktuális számunk hirdetői

Xfair-packX 2018

Olvasóink értékelése:  / 0

Harmadik alkalommal kerül megrendezésre 2018-ban Bécsben az Xfair. Ausztria és a CEE országok crossmédia-show-ját ismét a bécsi Marx Halléban tartják 2018. április 10–12. között. A rendezvényhez packX néven a csomagolóipar is csatlakozik.

Bővebben...

Xfair Print & Crossmedia Show

Olvasóink értékelése:  / 0

Bécs, 2017. április 4–6.

Jelenlegi állapot szerint Ausztria nyomdaipari szakkiállításán 2017. április 4–6. között a bécsi Marx-Halléban több mint száz kiállító 2000 nm-en várja a látogatókat.

Bővebben...

Világkiállítások egy kézben

Olvasóink értékelése:  / 0

BD-Expo képviseli a Messe Frankfurtot

Máté Szilvia, a BD-Expo Kft. ügyvezetője és Detlef Braun, a Messe Frankfurt ügyvezetője, valamint Mirko Schubert, a Messe Frankfurt nemzetközi kapcsolatokért felelős alelnöke személyesen jelentették be, hogy a világ harmadik legnagyobb kiállítási területének, a Messe Frankfurtnak új magyarországi képviseletét mostantól a BD-Expo Kft. látja el. Mindemellett a BD-Expo Kft. továbbra is képviseli a Messe Düsseldorf rendezvényeit és az UBM Allworld Exhibitions kiállításait.

Bővebben...

Drupa 2020: egy héttel korábban

Olvasóink értékelése:  / 0

Megváltoztatta a Messe Düsseldorf egyik legnagyobb szakkiállításának, a drupa 2020-nak az időpontját. Egy héttel előrehozta, így 2020. június 16–26. között kerül megrendezésre.

Bővebben...

Kiegészítő információk