Gelbert ECOprint: Szenvedélyünk a nyomtatás

Olvasóink értékelése:  / 0

Heidelberg-Forever új lehetőségekkel

Szokták mondani, hogy egyvalami örök, és ez nem más, mint a változás. Illetve egyeseknél a változásra való nyitottság a hajtóerő, hogy mindig legyen új mondanivaló a nyomdai megrendelőknek. Az innovációra való hajlam keveredve egy kis bátorsággal, de azért a biztonságos komfortzónában való maradás jellemzi Gellér Róbertet, a Gelbert ECOprint Nyomda tulajdonos ügyvezetőjét.

Bővebben...

Új európai óriás született

Olvasóink értékelése:  / 0

Egyesült a CirclePrinters és a Roto Smeets

Évtizedek óta jelentős szerepet játszott külön-külön a CirclePrinters Holding és a Roto Smeets Group Európában. Egyesülésükkel Európa egyik erős és vezető print- és médiaipari vállalkozása született meg.

Bővebben...

Béflex Zrt.: Kulcsra kész megoldások

Olvasóink értékelése:  / 0

Tavaly ünnepelte fennállásának 25. évfordulóját a Béflex Zrt., amely bankhálózatok, telekommunikációs ágazatok, üzletláncok és nagy múltú, közismert márkák gyártóinak és forgalmazóinak indoor/outdoor igényeit megvalósító komplex szolgáltatást, reklámipari megoldáscsomagot kínál az európai és a magyar piacon egyaránt.

Bővebben...

450 cm széles rotációs a Kraft-Schlötelsnél

Olvasóink értékelése:  / 0

Míg Magyarországon a kereskedelmi nyomtatványok gyártásának további drasztikus adóztatását tervezik, addig Németországban jelentősen nő ez a piaci szegmens. Négy éve egy 80 oldalas Lithomant helyezett üzembe Németország legnagyobb mellékletnyomó üzeme, a Kraft-Schlötels. A nyomda a közeljövőben indítja el második 160 oldalas, nagy teljesítményű tekercsnyomó berendezését.

Bővebben...

Kiegészítő információk