STI Petőfi Nyomda: Másfél milliárdos beruházás

Olvasóink értékelése:  / 0

Hatékonyságnövelés csúcstechnológiával

Gyorsan változó piaci igényeket nemcsak a kapacitások bővítésével, hanem újabb és újabb rugalmas technológiai lehetőségek kínálatával lehet kiszolgálni. Hatékonyan csak a legmodernebb berendezésekkel tud termelni Magyarországon is egy vállalkozás. Az STI Petőfi Nyomda idén tavasszal ötmillió eurós beruházással üzembe helyezett egy Bobst stancológépet és egy nyolcwerkes Heidelberg XL 106 UV-nyomdagépet.

Bővebben...

DS Smith-fejlesztés Magyarországon

Olvasóink értékelése:  / 0

Konzorcium keretében a DS Smith Packaging Hungary Kft, a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem, valamint a Polifoam Műanyagfeldolgozó Kft. 552,21 millió forint támogatást nyert el az „Értéknövelt, multifunkcionális biopolimer csomagolási rendszer kifejlesztése és gyártástechnológiájának megtervezése” projekt megvalósítására.

Bővebben...

M-FlexiLog: Hárommilliárdos üzem születésnapra

Olvasóink értékelése:  / 0

Átadták az M-FlexiLog Kft.-t

Második gyárát indította el szeptemberben az osztrák Marzek-csoport Békéscsabán. A Marzek Kner Packaging Kft. mellett M-FlexiLog Kft. néven zöldmezős beruházással flexibilis csomagolóanyagokat gyártó üzem kezdte meg működését.

Bővebben...

Heidelberg Speedmaster SX74 a Sprint Nyomdában

Olvasóink értékelése:  / 0

Ez igen! Miskolc újra az elitben…

A Sprint Nyomdaipari Kft. 1990-ben alakult Miskolcon. Folyamatos beruházásaiknak köszönhetően mára a város és a régió élvonalához tartozik. Korszerű eszközeik, gépeik segítségével, valamint jól képzett munkatársaikkal sokrétű és magas színvonalú szolgáltatást tudnak nyújtani.

Bővebben...

Kiegészítő információk