Aktuális számunk hirdetői

Intelligens címkemegoldás: RafMore

Olvasóink értékelése:  / 0

Több szempontnak is megfelel az UPM Raflatac RafMore címkemegoldása a márkareklámozás, a termékvédelem és a logisztikai felhasználhatóság területein, amit a Magic Add vállalattal közösen fejlesztett ki.

Bővebben...

ECMA: Tarolt a Metsä Board, a Stora Enso és az Iggesund

Olvasóink értékelése:  / 0

European Carton Excellence Awards

Nemcsak a legkörnyezetbarátabb csomagolóanyag a karton, hanem ideálisan közvetíti a prémiummárkák üzeneteit is. A 20 éve alapított European Carton Excellence Awards pályázaton különösen attraktív, sokoldalú, innovatív termékek versenyeztek.

Bővebben...

Lengyelországban fejleszt a Mondi

Olvasóink értékelése:  / 0

Csúcstechnológiájú hullámkartongépet állítanak fel a lengyel Mondi Simet gyárban. A hullámkartongyártó rendszer 2,8 méter szélességben, három egyoldalas gép kombinálásával készíti a kétrétegű kartonok. A háromrétegű kartongyártás 2018 első negyedévében indul.

Bővebben...

Mondi: kettős győzelem

Olvasóink értékelése:  / 0

Költséghatékonyság kategóriában a Mondi két díjat is nyert a 2017-es német csomagolástechnikai versenyen. Ezt a rendezvényt a Deutschen Verpackungsinstitut (DVI), vagyis a Német Csomagolástechnikai Intézet rendezi évek óta. A Mondi az ipari ventilátorok csomagolásával, illetve egy point-of-sale display-megoldással nyerte el a két díjat.

Bővebben...

Kiegészítő információk