imagePROGRAF PRO-6000: új szélesformátumú, professzionális nyomtató a Canontól

Olvasóink értékelése:  / 0

A Canon Europe piacra dobja a professzionális felhasználásra tervezett imagePROGRAF PRO terméksorozat új, tintasugaras modelljét, a PRO-6000-est amellyel szélesformátumú, akár 60 colos nyomatok készíthetők. A 12-színű tintarendszernek köszönhetően az új modellel kiváló minőségben lehet fotókat nyomtatni, ráadásul a dual-roll kialakításnak köszönhetően párhuzamosan két tekercsre való nyomtatás is lehetséges.  A PRO-6000 modell a Canon PRO terméksorozat kínálatában jelenleg a legnagyobb méretű tintasugaras nyomtató. Az új modell szeptember 1-jétől lesz megvásárolható az európai, közel-keleti és afrikai térségben.

Bővebben...

Avery Dennison Graphic Solution: öt új termék

Olvasóink értékelése:  / 0

Bővítette grafikai portfólióját az Avery Dennison Graphic Solution is. Transforming For You mottóval a fejlődő, növekvő partnereknek kíván új lehetőségeket adni.

Bővebben...

Fespa 2017: Nyomtass másképp!

Olvasóink értékelése:  / 0

Jön a Fespa Global Print Expo

Idén is joggal állítható, hogy a Fespa a világ legnagyobb szélesformátumú nyomtatással foglalkozó kiállítása: Dare to Print Different, azaz Nyomtass másképp! Tovább tudott nőni a kiállítás, sőt, a szervezők a drupa után a világ második legjelentősebb rendezvényeként pozicionálják a Fespát.

Bővebben...

Christian Duyckaerts a Fespa 17. elnöke

Olvasóink értékelése:  / 0

2017. május 10-én a Fespa hagyományos gálaestjén nevezték ki a nemzetközi Fespa szervezet új elnökét.

Bővebben...

Kiegészítő információk