Aktuális számunk hirdetői

Avery Dennison Graphic Solution: öt új termék

Olvasóink értékelése:  / 0
ElégtelenKitűnő 

Bővítette grafikai portfólióját az Avery Dennison Graphic Solution is. Transforming For You mottóval a fejlődő, növekvő partnereknek kíván új lehetőségeket adni.

Új üzleti modellek kialakításához nyújt segítséget az Avery Dennsion öt új fóliacsaládjával. Az MPI 1105 wrapping-fólia digitális nyomtatáshoz alkalmas, de használható épületdekorációs célokra is. Az 5600 LD Translucent fólia különösen átláthatatlan, így újszerű megoldásokat kínál a külszíni építészeti fóliákkal együtt. Supreme Wrapping fóliacsaládját 18 új színnel bővítette.

Kitűnően nyomtatható az MPI 1105, ugyanakkor szabálytalan felületek borítására  is  használható.  Ez  az  új  típusú  fólia a felhasználóknál végzett benchmark-tesztek alapján 17%-kal gyorsabban kihelyezhető, mint az eddigi hagyományos termékek. További előny, hogy könnyebben újrapozícionálható, és bizonyos mértékig elcsúsztatható a felületen. Hétéves élettartamot garantál a gyártó tiszta eltávolíthatóság mellett. A fólia új tulajdonságai az Easy Apply RS ragasztóanyagnak köszönhető.

 

Share

Kiegészítő információk