Aktuális számunk hirdetői

EDP Awards: Két EDP-díjas az Esko

Olvasóink értékelése:  / 0
ElégtelenKitűnő 

Best layout, design, editing software, a legjobb design- és szerkesztőprogram kategóriát hódította el az Esko ArtiosCAD work-flow-ja, míg a Best workflow technology kategóriában az Esko Automated Quality Assurance nyerte el a pálmát.

Átfogó online könyvtárat tartalmaz az Esko ArtiosCAD Display Store, így a felhasználó az online shop designkínálatát felhasználva szinte automatizálva készítheti el saját megoldását. Ez azonban nem csupán időmegtakarítást jelent, hanem számos  potenciális  hibalehetőséget  kizár. Különösen a display-gyártás területén növeli a termelékenységet, és könnyíti meg a vizuális kommunikációt az ArtiosCAD program.

Ipari  partnereivel,  mint  pl. a  GlobalVision az Esko felhasználóspecifikus megoldást kínál az automatizált minőség-ellenőrzéshez. Ez funkciók sokaságát jelenti, amelyeket az Esko Automated Quality Assurance automatikusan ellenőriz, illetve szabványértékekkel hasonlít össze, így időben észleli a szöveg-, a vonalkód-, a kép-, valamint a színhibákat. Emellett a prepress wor-kflow csomagolástechnikai szempontok sokaságát veszi figyelembe, javítva ezzel a termelés hatékonyságát, és gyorsabb átfutási időket biztosít a megfelelő minőség-ellenőrzés segítségével.

 

Share

Kiegészítő információk