Aktuális számunk hirdetői

2017 World Wrap Masters Champion

Olvasóink értékelése:  / 0
ElégtelenKitűnő 

Regionális döntők nyertesei vehetnek részt a Fespa World Wrap Masters döntőjén, amire idén május 10–11-én Hamburgban került sor.

Jonas Sjöström Svédországból nyerte a Fespa World Wrap világbajnoki címét. A második és a harmadik helyezést az ír Martynas Bertulis és a dél-afrikai Ruan Greef szerezte meg. Mindhárom nyertes díjazásban is részesült. Ebben évben az európai régió versenyét Chris Hooper, az Egyesült Királyság versenyzője nyerte. A régiók közül Afrika, Ázsia, Brazília, Törökország, Mexikó és természetesen Európa versengett. A kétnapos döntőben a versenyzőknek egy Forma– 4-es versenyautót és versenymotorcsónakot kellett dekorálniuk 60 perc alatt.

Jonas Sjöström őszintén nyilatkozta: „Nagyon büszkévé tesz az eredmény, amire nem számítottam, amikor életemben először a repülővel megérkeztem Hamburgba. Azzal a céllal jöttem, hogy az ipar résztvevői között új emberekkel ismerkedhessek meg, ötleteket cseréljünk, újdonságokat ismerjünk meg, és talán üzleti lehetőségek is nyíljanak. Nagyon örülök, hogy a munkámat ilyen nagyra értékelték, és ez lehetőség szerint a jövőben hozzájárul ahhoz, hogy a világot jobban megismerhessem, és további megerősítést kapjak arra, hogy a munkám magas színvonalú.”

Duncan MacOwan, a Fespa rendezvényszervezési igazgatója szerint: „Igazi próbatétel elé állítottuk idén a versenyzőket. A legkülönbözőbb tárgyakat kellett matricázniuk, többek között KIA-autókat, bukósisakokat, Forma–4-es versenyautókat, Forma–4-es Haugaard motorcsónakokat. Ezekhez az anyagokat a Hexis szállította és a Mimaki nyomtatta. Nehéz dolga volt idén a zsűrinek döntésük meghozatalánál.”

 

Share

Kiegészítő információk