Aktuális számunk hirdetői

Christian Duyckaerts a Fespa 17. elnöke

Olvasóink értékelése:  / 0
ElégtelenKitűnő 

2017. május 10-én a Fespa hagyományos gálaestjén nevezték ki a nemzetközi Fespa szervezet új elnökét.

Christian Duyckaerts korábban a Fespa hagyományai alapján alelnökként tevékenykedett, és segítette Christophe Aussenac, az eddigi elnök tevékenységét. 2002 óta tagja a Fespa elnökségének.

A belga Febelgra nyomdai szövetséget képviseli, ahol  a szita- és digitális nyomtatás munkacsoportjának vezetője. Mindezek mellett Christian Duyckaerts a Retail Communicators alapító-ügyvezetője is. Ez a vállalkozás a vizuális kommunikáció területének speciális szolgáltatója, és teljes körű megoldásokat kínál számos nemzetközi piacon. Ezek a komplett megoldások a nyomtatástól az installációig terjednek. Christian Duyckaerts korábban a Print & Display, valamint a GSI Printing cégekben tevékenykedett, melyek a belga POS- és kültéri reklámpiac vezető szolgáltatói. Alapszakmáiban a nyomdai technológiákat tanulta.

„Célom elődeim jó munkájának folytatása a Fespában, a Fespa 2020 előkészítése és a digitális transzformáció jövőjének biztosítása, ahol ágazatunk jelentős   lehetőségekhez juthat. Nem csupán a web- to-print megoldásokra, hanem az omnichannel-lehetőségre és az ipari nyomtatás ágazataira egyaránt gondolok. Világszervezetünk továbbra is figyeli és rendelkezésre bocsátja az új tendenciákat és fejlesztéseket konferenciák, találkozók és kiállítások szervezésével. A Fespa továbbra is hidat képez a nyomdaipar és a nyomdatermékek végfelhasználói között a grafikusok és designerek segítségével a csomagolóanyag-gyártás, a textilnyomtatás és a beltéri dekoráció területein.”

A Fespa elnökhelyettese a francia Christophe Aussenac, az elnökség még további hat tagból áll, ahol Hollandia, Anglia, Svédország, Norvégia és Németország mellett hazánkat Kovács György képviseli.

 

Share

Kiegészítő információk