Aktuális számunk hirdetői

Hexis: 17 milliárd eurós kapacitásbővítés

Olvasóink értékelése:  / 0
ElégtelenKitűnő 

Mintegy 17 millió eurós beruházást hajt végre három év alatt, 2020-ig franciaországi központjában az öntapadós fóliák gyártására specializálódott Hexis csoport. Ezt az összeget termelőberendezések modernizálására és új gyártósorok beüzemelésére fordítja.

Gyorsan változnak a piaci igények, melyekre azonban a high-tech termelés  jellemző. A Hexis az öntapadós  fóliák  gyártása  területén  Európa vezető cégei közé tartozik. Központja Franciaországban, Frontignanban található, aminek telephelyét is bővíti. Leányvállalatokat működtet Spanyolországban, a nyugat-indiai szigetvilágban és Skandináviában.

Franciaországban, Hagetmau ipari parkjában 40 700 m2-es beruházást indított el, ahol többek között 2018-ban indítja el CAST4 gyártósorát. Ez az új üzem jelentősen megnöveli a Hexis gyártókapacitását, amelyet elsősorban a piaci igények rugalmas kiszolgálására kívánnak felhasználni. A hagetmaui gyár 100%-ban autonóm, önállóan tevékenykedik, hiszen vágó-boginázó és csomagolósorokat is üzembe helyeznek. Ezzel párhuzamosan környezetvédelmi szempontból korszerűsítik a frontignani központot és gyártóüzemet is.

 

Share

Kiegészítő információk