Aktuális számunk hirdetői

Epson SureColor SC-S eco-solvent nyomtatók

Olvasóink értékelése:  / 0
ElégtelenKitűnő 

Az Epson SureColor SC-S terméksorozatának széles formátumú nyomtatói jelenleg kategóriájuk legnépszerűbb eco-solvent tintatechnológiát alkalmazó készülékei Nyugat-Európában.

A mostani siker előzménye, hogy az Epson 2016 januárjában bemutatta újgenerációs, 64 colos SureColor SC nyomtatóit, a SureColor SC-S80610, SC-S60610 és SC-S40610 készülékeket, amelyeknél a felhasználók (a fehérrel és az ezüstmetál színkomponenssel együtt) 4–10 színből választhatnak, továbbá lehetővé teszik az akár 95,3 m2/óra sebességű, egymenetes nyomtatást. A készülékek PrecisionCore TFP nyomófejekkel rendelkeznek, és a változó cseppméret-technológiával 1440x1440 dpi-s felbontású nyomatokat biztosítanak. Ennek köszönhetően a termékcsalád nyomtatóival valóban lenyűgöző és látványos nyomatok készíthetők, legyen szó kültéri vagy beltéri, bevonatos vagy bevonat nélküli anyagokról, bannerhordozókról, poszterekről és háttérvilágítású panelekről, POS-termékekről, járműdekorációról, tapétáról vagy fotópapírról.

Az innovatív technológiai megoldásokat kereső vállalatok célja olyan készülékek alkalmazása, amelyek egyaránt magas minőséget, nagyfokú termelékenységet, rugalmasságot, könnyű felhasználást és gyors megtérülést biztosítanak, így már a kezdetektől jelentős érdeklődést mutattak a SureColor SC nyomtatók iránt.

„Örülünk, hogy a SureColor SC-S készülékek ilyen gyorsan piacvezetővé váltak Európában” – mondta Marc Tinkler, az Epson Europe professzionális nyomtatási megoldásokért felelős termékmarketing- vezetője.  „Elkötelezettek vagyunk a széles formátumú SureColor nyomtatók folyamatos fejlesztése iránt, ami bizonyítja, hogy készülékeink megfelelnek a nyomtatási szolgáltatók szigorú követelményeinek a nagy forgalmú termelési környezetben. A K+F1 folyamatokba való jelentős befektetés is bizonyítja, hogy a tintasugaras nyomtatókkal valóban elsőszámú gyártóként kívánunk jelen lenni a piacon. Célunk, hogy a legjobb nyomtató és tintatechnológia kombinációját ötvözve kiváló minőségű, megbízható, rövid idő alatt megtérülő befektetést biztosító, professzionális nyomtatóalkalmazások széles választékát kínáljuk ügyfeleink számára.”

Az újszerű PrecisionCore nyomtatófej- technológia mellett, az Epson tintatechnológiája szintén fontos része a cég professzionális nyomtatómegoldásainak. Manapság az Epson az egyetlen vállalat, amely vízbázisú, oldószeres, gyantaalapú, UV-, festékszublimációs és textiltintákat fejleszt és állít elő. Így a japán gyártó a hardverek, a nyomófejek, a különböző tinta- és a szoftver megoldások minden elemét képes optimalizálni a lehető legjobb teljesítmény érdekében.

 

Az Infosource által végzett független kutatásból kiderült, hogy ezen nyomtatók piacán az Epson részesedése – a 2015-ös 9 százalékhoz képest, ami akkor az 5. helyet jelentette – 2016 végéig 28,4 százalékra nőtt, ezzel a lista vezetőjévé tette a japán gyártót.

Az Epson SureColor SC-S nyomtatókat a 2017-es hamburgi Fespa Digital kiállításon is megtekinthették a látogatók.

 

Share

Kiegészítő információk