Aktuális számunk hirdetői

Hungaropack 2017

Olvasóink értékelése:  / 0

1967-ben alapították meg Hungaropack csomagolási versenyt, amelynek 50. évfordulóját dr. Fazekas Sándor miniszter fővédnöksége mellett a CSAOSZ gondozásában ünnepelhetjük meg. Az idei versenyre 28 vállalattól 64 érvényes nevezés érkezett.

Bővebben...

Sikertörténet az STI Petőfiben

Olvasóink értékelése:  / 0

Duális képzésben két év alatt ide lehet jutni

Harmadik évfolyam kezdte meg egyetemi felsőfokú szakmai tanulmányait az STI Petőfi Nyomdában Kecskeméten. Ezt a duális képzési formát a nyomda a kecskeméti Neumann János Egyetem GAMF Műszaki és Informatikai Karával együtt végzi. Mind a három évfolyamban 3-3 hallgató vesz részt. Fábián Endre ügyvezető igazgató és Gömöri Ferenc humánerőforrás-vezető sikertörténetként értékelheti az eddigi képzést.

Bővebben...

Duális képzés az Óbudai Egyetemen

Olvasóink értékelése:  / 0

Megnyílt az Óbudai Egyetem Rejtő Sándor Könnyűipari és Környezetmérnöki Karán is az egyetemi szintű, felsőfokú duális nyomdaipari képzés lehetősége.

Bővebben...

Heidelberg: többcsatornás oktatás

Olvasóink értékelése:  / 0

A Heidelberger Druckmashinen AG a duális képzés keretében nagy hangsúlyt fektet a saját oktatócentrumában történő képzésre, ezenfelül együttműködik a németországi egyetemekkel és főiskolákkal is. A 2017/2018-as tanévet 99 közép- és felsőfokú tanuló kezdte meg a vállalatnál.

Bővebben...

Kiegészítő információk