Aktuális számunk hirdetői

Hírek

Április 22: A Föld Napja

Kapcsolódó kép

Az első Föld napján, Denis Hayes amerikai egyetemista kezdeményezésére, 1970. április 22-én 25 millió amerikai emelte fel szavát a természetért. 1989-ben Kaliforniában létrehozták a Föld Napja Nemzetközi Hírközpontot. Magyarország az elsők között csatlakozott, 1990-ben megalapították a Föld Napja Alapítványt, és hírközpontot is létrehoztak az első magyar Föld napja eseményeinek koordinálására.

Bővebben...

Ők kapták a 2018-as Pulitzer-díjakat

Pulitzer-díjat kaptak a The New York Times és a The New Yorker lapok újságírói a Weinstein-sztoriért, amelyben leleplezték Harvey Weinstein, hollywoodi producer szexuális visszaéléseit, és ezzel mozgalmat indítottak el.

Bővebben...

2018 TIPA díjak: hat elismerés a Canon számára

A Canon Europe bejelentette hat vadonatúj díját, amelyet a Technical Image Press Association (TIPA) ítélt oda termékeinek. A TIPA 15 ország 30 szakmai magazinjának delegáltjai a világ vezető fotós szaksajtóját képviselik. 

Bővebben...

Elindult a World Press Photo Awards utazó kiállítás

Elindult a World Press Photo utazó kiállítás. A Canon 26 éve támogatja a világ legjobb sajtófotóit felvonultató seregszemlét, amely idén már a 61. alkalommal került megrendezésre. Budapesten szeptember 21-től tekinthető meg a kiállítás.

Bővebben...

Kezdődik a Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivál

Több mint 170 program és 26 ország 160 kiállítója várja a közönséget a 25. Budapesti Nemzetközi Könyvfesztiválon, amely ma kezdődik a Millenáris parkban. A könyvfesztivál díszvendége idén Daniel Kehlmann német író, díszvendég országa Szerbia lesz.

Bővebben...

Adó 1% felajánlás - NYOMTATOTT KOMMUNIKÁCIÓÉRT ALAPÍTVÁNY

Kedves Kollégák,

a tavaszi időszakban tudnak a magánszemélyek arról nyilatkozni, szeretnék-e az adójuk 1%-át alapítványnak felajánlani. Szeretném ismételten felhívni figyelmüket, a Szövetség által alapított Alapítványra, és megkérni Önöket, juttassák el ezt a felhívást a kollégáik részére.

Bővebben...

Kiegészítő információk