Szóban is kommunikálnak a Xerox nyomtatói

Olvasóink értékelése:  / 0

A tavaly bevezetett, a dokumentumkezelési folyamatokat alapjaiban megváltoztató 29 új Xerox ConnectKey® kompatibilis nyomtató, illetve multifunkciós berendezés számos olyan funkcióval ruházható fel, amelyek gyorsabbá és egyszerűbbé teszik az irodai feladatok megoldását. Ezek egyik első hírnöke a hangfelismerő technológia, amelynek köszönhetően már hozzá sem kell érni a készülékek kezelőfelületeihez, elég csak szóban utasítani azokat a munka elvégzésére.

Bővebben...

Epson lézerprojektorok és okosszemüvegek az ISE kiállításon

Olvasóink értékelése:  / 0

Az ISE (Integrated Systems Europe) kiállításon (2018. február 6-9.) az Epson bejelenti és bemutatja néhány, a felsőkategóriás telepítés, a reklám- és vállalati vetítés szektor számára készült új termékét.

Bővebben...

Xerox: Nem csak egy dokumentumkezelő vállalat vagyunk.

Olvasóink értékelése:  / 0

Sikeres évet zárt 2017-ben a Xerox. A vállalat vezérigazgatója, Jeff Jacobson szerint a tavaly bevezetett 29, felhő-kapcsolattal, termelékenységet támogató funkciókval, és tablet-szerű kezelőfelülettel felszerelt ConnectKey kompatibilis nyomtató, illetve multifunkciós berendezés számos új üzleti lehetőséget nyitott meg előttük, aminek köszönhetően jelentősen erősödtek az A3-as és az A4-es készülékeik piaci pozíciói.

Bővebben...

Nyomtatni is biztonságosan kell

Olvasóink értékelése:  / 0

Ha az alkalmazottak munkaidejük 54 százalékát az információk keresésével töltik, az nemcsak frusztráló, hanem a produktivitás pazarlása. A Canon Therefore™ megoldása egy könnyen beépíthető dokumentumkezelő rendszer segítségével növeli a hatékonyságot, biztosítva mindenki számára a szükséges információkhoz történő azonnali és biztonságos hozzáférést

Bővebben...

Kiegészítő információk