Aktuális számunk hirdetői

UPM Forest Life

Olvasóink értékelése:  / 0

A UPM szemléletformáló, felelős erdőgazdálkodást bemutató interaktív weboldala ismerteti az erdők hasznosításának régi és mai formáit, az erdei élőhelyeket, az erdő gazdag élővilágát. Megismerhetjük a finn erdők főbb alkotó fajait és a honos élővilágát, madarait, rovarvilágát. Képet kapunk az erdei ökoszisztéma ciklikusságáról, megnézzük, hogy az emberi beavatkozás hogyan segíti elő a regeneráció gyorsabb lefolyását. Érdekes példát látunk a faipari hulladék hasznosítására.

Bővebben...

Névváltozás a Kurz Hungáriánál

Olvasóink értékelése:  / 0

Tisztelt Partnerünk!

Ezúton szeretném értesíteni Önöket, hogy a Leonhard Kurz Hungária Nyomófóliázó Kft. elnevezése 2018. február 12-től az alábbira változik:

LEONHARD KURZ South-East Europe Kft.

Bővebben...

A Xerox a világ legetikusabb vállalatai között

Olvasóink értékelése:  / 0

A Xeroxot 2018-ban is a világ legetikusabb vállalatai közé választotta a rangos Ethisphere Institute, mely élen jár az etikus üzleti folyamatok támogatásában és azok elterjedésének elősegítésében.

Bővebben...

2018 IF Design díjas Canon termékek

Olvasóink értékelése:  / 0

A Canon számára megtisztelő hat új IF Design díjat ítélt az elismert iF International Forum Design GmbH zsűrije 2018-ban. A design és technológia magas szintű ötvözete eddig is a Canon fejlesztéseinek középpontjában volt. Az elismerések és a pozitív visszajelzések a folyamatos innovációra ösztönzik a vállalatot.

Bővebben...

Kiegészítő információk